Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markíza sa ospravedlnila za trapas: Puškárová so Švajdom zachraňovali situáciu!

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová sa v mene Markízy divákom ospravedlnili. Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda a Zlatica Puškárová sa v mene Markízy divákom ospravedlnili. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Dodržala slovo! Diváci Markízy mali počas dnešného dňa možnosť vidieť na svojich televíznych obrazovkách oznamy, v ktorých im vysielateľ avizoval, že dnes už o večernú dávku spravodajstva ukrátení nebudú. Nepríjemné prekvapenie, ktoré v piatok zažili priaznivci Záhorskej Bystrice, sa už v sobotu nezopakovalo.

Vzhľadom na nepríjemnosti spojené s koncom pracovného týždňa nezačali víkendové Televízne noviny inak než verejným ospravedlnením sa televízie Markíza.

„Aj moderná technika občas zlyhá. Sme radi, že sme dnes už opäť v plnom nasadení a divákom sa ospravedlňujeme,“ prihovorila sa netradične moderátorská dvojica Patrik Švajda a Zlatica Puškárová.

​V piatkovom vysielaní televízie údajne nastali nečakané technické problémy. „Televízne noviny nešli z dôvodu náhlych technických príčin. Na odstránení poruchy pracujeme a divákom sa ospravedlňujeme,” vyjadrila sa o nepríjemnej situácii hovorkyňa Tatiana Tóthová.

V minulosti sa už podobný incident stal, a to v júni 2007. Podľa informácií od zdroja Topiek mali výpadok na svedomí servery. Tie boli spojené s prechodom na nový systém, ktorý mal zapríčiniť ich zhorenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu