Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zvrhlý sex, zúbožená tvár: Pohľad na krásnu slovenskú herečku naháňa strach!

Petra Molnárová stvárnila vo filme zničenú prostitútku. Súčasťou toho boli aj nechutné sexuálne scény. Zobraziť galériu (13)
Petra Molnárová stvárnila vo filme zničenú prostitútku. Súčasťou toho boli aj nechutné sexuálne scény.

BRATISLAVA – Toto chcelo odvahu! Sympatická herečka Petra Molnárová (27) sa nedávno objavila na televíznych obrazovkách v katastrofálnom stave. V rámci českého seriálu Stopy života totiž stvárnila prostitútku, ktorá si prešla peklom. Aby bola jej postava vykreslená čo najvernejšie, tvorcovia z nej spravili zúboženú ženu ochotnú urobiť v sexe čokoľvek.

Česká televízia Prima nedávno zaradila do vysielania seriál s názvom Stopy života. Ten v jednotlivých častiach zachytáva príbehy ľudí hospitalizovaných na psychiatrii. Hneď v úvodnom diele stvárnila hlavú úlohu Petra Molnárová, ktorá spoločne so svojou sestrou Luciou účinkovala napríklad v markizáckej Oridnácii v ružovej záhrade.

Herečka stvárnila mladé dievča, ktoré skúša šťastie u našich západných susedov. Zhodou určitých okolností si však začne zarábať sexom. Keďže ide o pomerne silný príbeh, oslovili sme Petru s otázkou, ako si na prácu na tomto seriáli spomína. „Nakrúcanie bolo náročné, lebo som musela cestovať hore-dole. V tom čase som totiž skúšala aj záverečnú školskú hru. Bola navyše zima, nakrúcalo sa v januári a niektoré priestory neboli vykurované,” priblížila si pre topky.sk Molnárová.

Tmavovláska sa tiež netajila tým, že ju príbeh mladého dievčaťa zaujal. Nad prijatím tejto úlohy preto dlho neváhala. „Zahrala som to najlepšie ako som vedela,” poznamenala na margo toho Petra, ktorá bola dostatočne uveriteľná. „Je to výborne odpudzujúci nástroj ako sa nikdy nedostať do takejto situácie,” zhodnotila na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu