Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trapas v markizáckom Teleráne: Slovenská speváčka si vyrobila hanbu v priamom prenose!

Adriana Kučerová pri svojich slovách akosi pozabudla na to, že spevák Andrea Bocelli je nevidiaci. Zobraziť galériu (5)
Adriana Kučerová pri svojich slovách akosi pozabudla na to, že spevák Andrea Bocelli je nevidiaci.

BRATISLAVA - Povedala, čo nechcela! Markizácka relácia Teleráno sa vysiela vždy naživo a moderátori v nej často privítajú rôznych hostí. Vo štvrtok ráno spovedali napríklad opernú speváčku Adrianu Kučerovú (37), ktorá na túto návštevu nebude spomínať zrejme v najlepšom. Šarmantná umelkyňa si totiž nedala pozor na jazyk a trapas ako hrom bol na svete.

Zabudla na podstatný detail! Už čoskoro vystúpi v našom hlavnom meste svetovo uznávaný umelec Andrea Bocelli v rámci vianočného koncertu. Na rovnakom pódiu sa predvedie aj Adriana Kučerová, ktorá bola pri tej príležitosti hosťom štvrtkového Telerána. A práve pred markizáckymi kamerami sa brunetke podaril prešľap.  

Adriana totiž zrejme v nadšení z blížiaceho sa podujatia a v strese z priameho prenosu akosi pozabudla na to, že je Bocelli nevidiaci. „Je škoda, že nepríde do Bratislavy na dlhší čas, mohol si pozrieť aj jej krásy,” poznamenala Kučerová, ktorá sa tak nevedomky dostala do nepríjemnej situácie.

Budúca mamička však nie je jedinou, čo doplatila na nástrahy priameho prenosu. Trapas v markizáckom Teleráne už zažil napríklad aj moderátor Roman Juraško, ktorý si nemiestne uťahoval zo záplav. Jeho kolegyňa Lenka Šóošová podobne ako Kučerová nerozmýšľala nad tým, čo hovorí. Pomerne nezvyčajná situácia nastala v rannej relácii aj vtedy, keď prítomná mamička dojčila pred kamerami svoje dieťatko alebo keď psík Lucie Hablovičovej "opaľoval" fenku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu