Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bolestné Vianoce Podzámskej: Prezradila, čo bude robiť bez Mateja Chrena!

Elena Podzámska strávi po troch rokoch prvé Vianoce bez Mateja Chrena.  Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska strávi po troch rokoch prvé Vianoce bez Mateja Chrena. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Vzťah Eleny Podzámskej (41) a Mateja Chrena (31) v polovici novembra stroskotal. Po troch rokoch tak dvojica strávi blížiace sa Vianoce oddelene. Zisťovali sme, ako sviatky pokoja a mieru budú vyzerať u známej herečky. Ako nám prezradila, sama rozhodne nebude.

Vianoce nie sú iba sviatkami pokoja a mieru, ale aj obdobím, ktoré by mal každý tráviť v kruhu svojich najbližších. Herečka Elena Podzámska si ešte donedávna myslela, že podobne ako po minulé roky, aj tentoraz strávi Štedrý deň po boku partnera Mateja Chrena. No nie je tomu tak. V polovici novembra jej totiž vzťah s o 10-rokov mladším tanečníkom skrachoval. Umelkyňa sa netají tým, že túto kapitolu svojho života akosi nedokáže uzavrieť a pri každej spomienke na ňu sa jej hrnú slzy o očí.

Zdá sa preto, že tohtoročné sviatky budú pre brunetku veľmi ťažké. Ako sa nám podarilo zistiť, plánuje ich stráviť so svojimi blízkymi. „Úplne všetci sa po niekoľkých rokoch stretneme u mojej mamy a ocka. Tešíme sa na to, lebo sa snažíme dať dokopy celú rodinu. Ako sa hovorí, na Vianoce nemá nikto ostať sám, tak budeme všetci pokope,“ povedala pre topky.sk Podzámska. Tá sa na najkrajšie obdobie roka pripravuje naozaj poctivo. „Nenechávam si nič na poslednú chvíľu. Darčeky nakupujem postupne. Špeciálne pre Radku. Som taká zodpovedná darčeková mamina,“ prezradila umelkyňa. 

Herečka známa zo seriálu Chlapi neplačú si počas Štedrej večere potrpí na tradície. Ako nám prezradila, v rodine majú jednu špeciálnu. „Mamina je úplne až z poľských hraníc, preto máme doma okrem kapustnice aj ďalšie dve polievky. Takže jeme najprv hrachovú, potom hríbovú, až potom kapustnicu a na to ešte kapra so zemiakovým šalátom. Samozrejme z každej polievočky len tak za naberačku,“ vysvetlila brunetka, ktorá sa už teší na Silvestra. Ten spolu s dcérkou Radkou oslávi lyžovačkou na Liptove.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Elenou Podzámskou o prvých Vianociach po rokoch bez Mateja. 

Rozhovor s Elenou Podzámskou o Vianociach

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu