Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podzámsku ničí rozchod s Chrenom: Musela vyhľadať odbornú pomoc!

Elena Podzámska sa netají tým, že ju rozchod s Matejom Chrenom zasiahol. Zobraziť galériu (7)
Elena Podzámska sa netají tým, že ju rozchod s Matejom Chrenom zasiahol.

BRATISLAVA – Prežíva chvíle plné smútku a bolesti! Herečka Elena Podzámska (41) a tanečník Matej Chren (31) sa definitívne rozišli začiatkom jesene. V rozhovore pre aktuálne vydanie týždenníka Šarm umelkyňa prezradila, aký bol dôvod rozpadu ich triapolročného vzťahu. Netajila dokonca ani to, že si zlomené srdce lieči nielen u najbližšej rodiny, ale aj u terapeutky.

Nie je to také ľahké! Koniec každého partnerského vzťahu so sebou nesie prevažne bolestné pocity. Obrovské sklamanie momentálne prežíva aj herečka Elena Podzámska, ktorej nedávno skrachoval vzťah s o desať rokov mladším tanečníkom Matejom Chrenom. Zaujímavosťou je, že dvojica sa aj po rozchode intenzívne stretáva. Umelkyňa sa netají tým, že túto kapitolu svojho života zatiaľ akosi nedokáže uzavrieť.

Pre aktuálne vydanie týždenníka Šarm poskytla brunetka otvorený rozhovor, kde okrem iného reagovala aj na otázku, či má okolo seba niekoho, komu sa môže vyžalovať. „Moje spriaznené duše sú hlavne moja najbližšia priateľka Martinka, moja mama, rodina a terapeutka. Bez nich by som toto celé nezvládla,” priznala umelkyňa, ktorá v minulosti trpela depresiami. Niet teda divu, že po rozchode vyhľadala pomoc odborníčky. Obrovskú oporu má Podzámska aj v dcére Radke. Tá sa intenzívne venuje tancu, ku ktorému ju priviedol práve Matej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu