Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zatrpknutá Podzámska útočí na Chrena a Didianu: Eňa, prečo sa tak zhadzuješ?!

Elena Podzámska (vpravo) akosi nevie rozchodiť, že sa Matej Chren a Dagmar Dianová stretávajú. Zobraziť galériu (8)
Elena Podzámska (vpravo) akosi nevie rozchodiť, že sa Matej Chren a Dagmar Dianová stretávajú.

BRATISLAVA – Nevie to rozchodiť?! V slovenskom šoubiznise sa už dlhšiu dobu šušká o intenzívnych stretnutiach Mateja Chrena (31) a Dagmar Dianovej alias Didiany (36). Mnohí rodiacemu sa vzťahu tanečníka a rádiovej moderátorky fandia. No nájdu sa aj takí, pre ktorých je ich náklonnosť tŕňom v oku. Azda najťažšie to prežíva mladíkova expartnerka Elena Podzámska (41), ktorá sa netají tým, že po nedávnom rozchode hľadala pomoc u odborníkov. Zlomené srdce si však herečka lieči aj iným, nie celkom najvhodnejším spôsobom.

Od rozchodu Eleny Podzámskej a Mateja Chrena síce už ubehol nejaký ten mesiac, no herečka sa z bolestivého odlúčenia stále nedokáže úplne spamätať. Pochmúrne myšlienky zaháňa s pomocou priateľov, rodiny a tiež terapeutky, ktorú v ťažkých chvíľach vyhľadala.

Krach vzťahu zrejme nebol jednoduchý ani pre Mateja. Ten však v poslednej dobe hľadá útechu v spoločnosti rozhlasovej moderátorky Dagmar Dianovej. „Je pravda, že sa s Didianou raz za čas stretneme, aj to, že si dobre rozumieme. Je to pekná žena,” povedal pre topky.sk tanečník. Či z toho bude niečo viac, ukáže čas. „Uvidíme, čo prinesie budúcnosť. Momentálne sa nehrniem do vzťahu. Pár netvoríme,” dodal úprimne Chren.

Šuškandy o náklonnosti Dianovej a Mateja však Podzámskej akosi nedajú spávať. Potvrdzujú to herečkine aktivity na sociálnej sieti. Elena nedávno lustrovala moderátorkin profil, kde ju najviac zaujala fotografia Didiany s Chrenovou bývalou partnerkou Mirkou Kosorínovou, ktorá jej dlhodobo leží v žalúdku. Tento záber si hneď zverejnila u seba a pridala aj pikantný komentár. „Maťkova terajšia a exex. Gratulujem,” napísala s ironickým nádychom k spomínanej snímke brunetka. „Prosím zdieľajte to. On si to zaslúži,” pripísala neskôr, akoby chcela mladíka zosmiešniť.

Mateja sme preto oslovili s otázkou, či má Elena nejaký dôvod ho takýmto spôsobom očierňovať. „Enine aktivity na Facebooku nebudem komentovať, nakoľko ja sociálnu sieť nepoužívam a nenachádzam sa na nej. Neviem však, aký má dôvod riešiť takéto veci prostredníctvom internetu a komentovať moje súkromie,” uzavrel rozhorčene Chren.

Elena Podzámska si na Facebooku lustrovala Didianine fotografie. Táto ju asi zaujala najviac.
Zobraziť galériu (8)
Elena Podzámska si na Facebooku lustrovala Didianine fotografie. Táto ju asi zaujala najviac.

Elena Podzámska pridávala k fotografii štipľavé komentáre.
Zobraziť galériu (8)
Elena Podzámska pridávala k fotografii štipľavé komentáre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu