Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markizáčka Hágerová ako kráľovná: Róba za tisícky eur!

Markizáčka Diana Hágerová sa predvedie v róbe hodnej kráľovnej. Zobraziť galériu (15)
Markizáčka Diana Hágerová sa predvedie v róbe hodnej kráľovnej.

BRATISLAVA – Jedinečná príležitosť! Už dnes večer sa v našom hlavnom meste koná prestížny galavečer s názvom Fashion Sparkling Charity Night, ktorého cieľom je získať finančné prostriedky pre ženy trpiace rakovinou. Hostí prítomných na veľkolepom podujatí čaká exkluzívny program. Jeho súčasťou bude aj módna šou svetovo uznávanej návrhárky Rashmi Kumari, ktorá oblieka svetové hviezdy i veličenstvá zo Spojených arabských emirátov. Drahé róby hodné kráľovnej tentokrát predvedú slovenské krásky, medzi nimi aj markizáčka Diana Hágerová.

Spojenie luxusu a charity! Dnes večer sa v jednom z bratislavských hotelov koná tretí ročník Sparkling Winter Party pod vynoveným názvom Fashion Sparkling Charity Night, ktorú organizuje módna televízia Fashion TV na čele s Gabrielou Drobovou. Cieľom podujatia je získať finančné prostriedky, ktoré poputujú na pomoc ženám trpiacim onkologickým ochorením. „Do projektov, v ktorých móda pomáha, sa zapájame s radosťou. Je to jedno z poslaní našej televízie,” povedala na margo podujatia Drobová.

Na prestížnu akciu bolo pozvaných zhruba 150 VIP hostí, na ktorých čakajú luxusné priestory a exkluzívny program. Nábytok, ktorý bol špeciálne dovezený, aby oživil priestor, má hodnotu 120 tisíc eur a pre návštevníkov budú k dispozícii štyri limuzíny. Na akciu bolo zadovážených 200 fliaš luxusného šampanského a pripravená je aj večera, ktorá bude pre mnohých gurmánskym zážitkom.

Súčasťou galavečera je módna šou, na ktorej návrhárka Rashmi Kumari predvedie svoju tvorbu. Hodnota tridsiatich modelov je dokopy 90 tisíc eur a tieto kráľovské kúsky budú mať na sebe aj známe slovenské krásky. Spomenúť možno napríklad markizáčku Dianu Hágerovú, modelky Máriu Zelinovú a Denisu Dvončovú či úradujúcu Miss Slovensko Karolínu Chomistekovú.  

Kto je to Rashmi Kumari?

Rashmi Kumari je pôvodom Indka, ktorá momentálne pôsobí prevažne v Dubaji. Počas Fashion Sparkling Charity Night 2013 predvedie svoju kolekciu s názvom C´est Moi! (To som ja!), ktorú nosia ľudia s tým najvyberanejším vkusom. S touto značkou vyhrala Rashmi množstvo prestížnych ocenení a jej tvorba je distribuovaná do celého sveta prostredníctvom luxusných obchodov. Zaujímavosťou je, že sa jedná o najvychytenejšiu značku medzi členmi kráľovskej rodiny. Kúsky z najnovšej kolekcie Rashmi Kumari si prednedávnom zadovážila aj latino diva Jennifer Lopez.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu