Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Svetoví tvorcovia unesení z krásnej Slovenky: Jej telo a tvár dostanú každého!

Viera Schottertová je slovenská modelka známa najmä v zahraničí. Zobraziť galériu (7)
Viera Schottertová je slovenská modelka známa najmä v zahraničí.

BRATISLAVA - Okúzlení! Už zajtra sa bude v našom hlavnom meste konať Fashion Sparkling Charity Night 2014 pod záštitou majiteľky módnej televízie Gabriely Drobovej (40). Zúčastní sa jej aj známy španielsky návrhár Diego Villalba spolu s ďalšími zástupcami svojej luxusnej značky. A všetci do jedného sú unesení tým, že ich modely predvedie aj Viera Schottertová (34). Krásna Slovenka je totiž vo svete módy naozaj vychyteným menom.

Príjemné prekvapenie! Na druhý ročník Fashion Sparkling Charity Night prijali pozvanie zástupcovia renomovaného španielskeho módneho domu Alfredo Villalba. Osobnú účasť prisľúbila aj hlavná hviezda tejto značky Diego Villalba. 

Charitatívna akcia sa uskutoční v stredu, no už pred jej začiatkom sa organizátorke Gabriele Drobovej podarilo módnych tvorcov doslova šokovať. Zrejme totiž nečakali účasť svetovo známej tváre, ktorá má za sebou mnohé prestížne kampane. „Keď sa dozvedeli, že bude predvádzať Viera Schottertová, tak takmer odpadli. Ona má vo svete modelingu naozaj obrovské meno,” prezradila nám šéfka Fashion TV. 

Pripravovaný večer však nie je len o móde, ale hlavne o pomoci. Výťažok bude rovnako ako minulý rok venovaný Národnému onkologickému ústavu. A aby organizátori zdôraznili potrebu prevencie, samotné modelky sa pred pár dňami v zdravotníckom zariadení podrobili dôležitým vyšetreniam. „Chceme dať hlavne mladým dievčatám signál, že takto to má byť. Len prevenciou sa dá predísť fatálnym následkom, ktoré môže rakovina priniesť,” povedala nám k tejto aktivite Gabriela Drobová.

Gabriela Drobová priviedla do Národného onkologického ústavu modelky aj moderátorky svojej módnej televízie.
Zobraziť galériu (7)
Gabriela Drobová priviedla do Národného onkologického ústavu modelky aj moderátorky svojej módnej televízie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu