Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Boris Kollár sa nezaprie: Pozrite, ako šokoval slávnu návrhárku!

Boris Kollár sa vrhol na peknú indickú návrhárku Rashmi Kumari. Na záberoch sa dvojica schuti zasmiala. Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár sa vrhol na peknú indickú návrhárku Rashmi Kumari. Na záberoch sa dvojica schuti zasmiala.

BRATISLAVA - Podnikateľ Boris Kollár (48) je najznámejším multioteckom na Slovensku. O tom, že má slabosť pre opačné pohlavie, niet pochýb. Dokázal to aj počas včerajšej charitatívnej módnej prehliadky. Hoci prišiel na podujatie s Andreou Heringhovou (33), pozornosť venoval aj indickej návrhárke Rashmi Kumari, ktorá mnohých hostí očarila svojou krásou. Len známy boháč sa však odhodlal prekvapiť ju aj bozkami. Na celej situácii sa potom dvojica s chuťou zabavila.

Ocenil exotickú krásu! Boris Kollár sa v stredu vybral s Andreou Heringhovou na charitatívnu módnu šou Fashion Sparkling Charity Night. Známy milovník žien však ani v prítomnosti partnerky nezostal nič dlžný svojej povesti. Borisa na akcii evidentne zaujala návrhárka Rashmi Kumari. Slávna módna tvorkyňa totiž svojím výzorom môže pokojne konkurovať aj tým najvychytenejším modelkám. A všimol si to aj Kollár.

Bratislavský podnikateľ - tak ako mnohí hostia - využil počas večera možnosť osobne sa s Rashmi porozprávať. Urobil však aj to, čo si nikto iný nedovolil. Krásku objal a pobozkal ju na líce. Keď prekvapená Indka pohla hlavou, „schytala” pusu aj do vlasov. Našťastie sa Borisovej odvahe zasmiala. A milovník žien tiež.

Galéria: FOTOreportáž z charitatívnej módnej šou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu