Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najťažšie scény kariéry: Toto potrápilo sexbombu Kerekes viac ako nahota!

Eva Vica Kerekes nemá s nahotou problém. Potvrdila to napríklad aj vo filme Nestyda (vpravo). Nakrúcanie filmu Krídla Vianoc bolo pre ňu o čosi náročnejšie. Zobraziť galériu (16)
Eva Vica Kerekes nemá s nahotou problém. Potvrdila to napríklad aj vo filme Nestyda (vpravo). Nakrúcanie filmu Krídla Vianoc bolo pre ňu o čosi náročnejšie.

BRATISLAVA - Vicu Kerekes (32) mnohí vnímajú predovšetkým ako hriešnu zvodkyňu, ktorá sa pred kamerami bez problémov vyzlečie. V novom českom filme Krídla Vianoc však herečka stvárňuje úplne iný typ ženy. Žije sama, je zatrpknutá, neverí na lásku a pasuje sa s ťažkou minulosťou. A práve toto spôsobilo ryšavke vrásky na čele. Ako totiž sama prezradila, išlo o skutočne náročné natáčanie. S postavou sa totiž dlho nedokázala stotožniť.

Vo štvrtok večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala premiéra českého filmu Krídla Vianoc. Okrem hostí, ktorí si zaujímavú snímku prišli pozrieť, sa v sále objavili aj tvorcovia a tiež hlavní hrdinovia Richard Krajčo a Vica Kerekes. Práve tá, ako už býva zvykom, bola najväčšou ozdobou celého diela. No tentokrát nestvárňovala sexi zvodkyňu ako vo väčšine filmov. V príbehu s vianočnou tematikou bola ženou s ťažkou minulosťou. 

Herečky sme sa preto opýtali, ako sa jej takáto netradičná úloha stvárňovala. „Bolo to veľmi ťažké. Asi najnáročnejšie na celom natáčaní bolo, že je to úplne iná postava ako tie, čo som doteraz hrala. Nina je úplne iná ako ja – Vica. Nevedela som sa s ňou vôbec stotožniť, nemohla som v podstate nič nájsť z môjho života, čo by sme mali spoločné,“ prezradila pre topky.sk ryšavka, ktorá paradoxne s nahotou vo filme, ktorá väčšine herečiek naháňa hrôzu, problém nemá.

To však nebolo jediné, čo Vicu potrápilo. „Ťažké chvíľkami bolo, že sme natáčali v mínus 15 stupňoch. Nakrúcali sme v Prahe aj v Liberci, ale na druhej strane som si povedala, že tá obrovská zima vyštípala všetkých tých našich démonov, zlých duchov, takže sme boli čistí ako znovuzrodené bábätká,“ uzavrela umelkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu