Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi slovenská herečka v hriešnej reklame: Toto museli z telky vystrihnúť!

Oblievanie pŕs vnadnej Slovenky pivom sa do televízie nedostalo. Zobraziť galériu (10)
Oblievanie pŕs vnadnej Slovenky pivom sa do televízie nedostalo.

PRAHA - Zakázali ju! Nedávno sa u našich západných susedov začala objavovať reklama na pivo s Evou Vicou Kerekes (33). Televízna verzia je však cenzurovaná. Ako sme zistili, dôvodom je fakt, že pôvodné zábery sú pre divákov príliš sexi. Hriešna herečka si totiž v spote oblieva svoje bujné trojky zlatým mokom.

Prsia vystrihli! Eva Vica Kerekes je u našich západných susedov dosť vyhľadávanou herečkou. Mnohým Čechom sa vďaka viacerým vyzliekacím scénam z filmov Nestyda alebo Príbeh kmotra určite zapísala do pamäti. Jej sexepíl sa preto rozhodol využiť aj jeden z výrobcov piva, ktorý ju obsadil do reklamy. 

Scénka má vyjadrovať, že muž sa svojho obľúbeného zlatistého moku nevzdá ani kvôli takej dračici, akou Eva nepochybne je. Vo fantázii hlavného hrdinu si s ním ryšavka zatancuje, ale ani to nie je pre neho dostatočnou motiváciou, aby jej nechal posledný krígeľ. 

Pôvodná verzia videa však bola oveľa dráždivejšia. Fúzatý štamgast si totiž predstavoval, ako si Kerekes svoje bujné vnady oblieva pivom. Všetkým prítomným pritom nepochybne víria hlavou hriešne myšlienky. Mokré scény ale v televízii neprešli a diváci vidia oveľa slušnejší variant. „To najlepšie vystrihli,” zhodujú sa muži v internetových diskusiách. 

VIDEO: Reklama s Evou Kerekes, ktorú v TV nevysielajú.

Vica Kerekes

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu