Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Alicka z Paneláku sa poriadne vyprsila: Môže za to sex!

Zuzana Vačková pútala na krste knihy pozornosť svojím výstrihom. Zobraziť galériu (19)
Zuzana Vačková pútala na krste knihy pozornosť svojím výstrihom.

BRATISLAVA – Všetky oči na nej! V utorok večer sa konal krst nového diela Evity Urbaníkovej (36) s názvom Sex a iné city 3. Spisovateľka v ňom zozbierala pikantné zážitky Alicky Rosenthal, ktorú v jojkárskom seriáli Panelák stvárňuje Zuzana Vačková (44). Herečka bola na podujatí stredobodom pozornosti. Jej prednosti v šatách s hlbokým výstrihom totiž nešlo prehliadnuť.

Vydarená spolupráca! V jojkárskom seriáli Panelák sa už viackrát objavili osobnosti, ktoré stvárňovali samých seba. Takúto úlohu si nedávno zahrala aj spisovateľka Evita Urbaníková. Tú tvorcovia prizvali do deja, aby vylepšila renomé terapeutke Alici Rosenthal, ktorá má na konte dve nie príliš úspešné knihy s erotickou tematikou.

Zaujímavosťou je, že seriálové dielo s názvom Sex a iné city 3 napokon aj skutočne vzniklo. Urbaníková v ňom akoby zozbierala zážitky a posteľné skúsenosti pojašenej Alice, ktorú v seriáli stvárňuje Zuzana Vačková. „Bola som milo prekvapená, koľko citu a koľko múdrosti sa v tej knihe objavilo. Malo to krásnu hĺbku. Niektoré časti ma dojali, niektoré rozosmiali, iné rozplakali. Som pyšná, že budem súčasťou tohto projektu,” povedala nám na utorkovom krste knihy herečka.

Vačková bola aj na podujatí v prestrojení za terapeutku Alicku. Pri tej príležitosti si obliekla róbu modrej farby, ktorá jej zvýrazňovala prednosti. Chvíľkami dokonca hrozilo, že toho v odvážnom výstrihu blondínka ukáže viac, než by chcela. Menšiemu trapasu sa našťastie vyhla.

Zuzana Vačková príde v piatok o 12:00 do topiek. Ak vás sympatická herečka zaujíma, nenechajte si ujsť online rozhovor.

Knihu Evity Urbaníkovej a Alicky Rosenthal s názvom Sex a iné city 3 nájdete aj v internetovom kníhkupectve iPark.sk. Pozor! Prvých 50 zakúpených kníh je s vlastnoručným podpisom Evity.  

Pozrite si Zuzanu Vačkovú a ďalšie herečky, ako vyzerajú na obrazovke a mimo nej, na ženskom magazíne FEMINITY.sk!

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Zuzanou Vačkovou.

Rozhovor so Zuzanou Vačkovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu