Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Alicka z Paneláku zatienila Sandy z Pomády: Wau, to je zmena!

Zuzana Vačková bola pred pár dňami na maškarnom plese prezlečená za Sandy z Pomády. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková bola pred pár dňami na maškarnom plese prezlečená za Sandy z Pomády. (Zdroj: facebook, Paramount Pictures)

BRATISLAVA - Super! Zuzana Vačková (45), ktorú väčšina divákov vníma predovšetkým ako psychologičku Alicku z jojkárskeho seriálu Panelák, sa pred pár dňami zmenila na sexi kosť. Spolu so svojimi kamarátmi totiž vyrazila na maškarný ples, na ktorom sa objavila ako Sandy z muzikálu Pomáda. Aj vo svojom zrelom veku ju stvárnila naozaj verne.

Fašiangová sezóna je už v plnom prúde a spolu s ňou sa rozbiehajú aj obľúbené maškarné plesy. Tým začína v posledných rokoch podliehať čoraz viac známych tvárí slovenského šoubiznisu. Nedávno sa na zábavu v maskách nechala nahovoriť aj herečka Zuzana Vačková. A ukázala, aká vie byť neskutočne sexi.

Navlečená v čiernom obtiahnutom overale, ktorý obopínal jej krivky, bola paneláková kočena neprehliadnuteľná. Natočené vlasy a cigaretka v ústach celý retro look už iba umocnili. Herečka vyzerala naozaj ako vystrihnutá z filmu Pomáda. Pravá Sandy by možno pri pohľade na Slovenku aj zbledla závisťou. 

U seriálovej Alicky sme preto zisťovali, ako si svoj kostým vyberala. „Bol to maškarný ples v štýle disco a priznám sa, že sa mi veľmi nechcelo behať po požičovniach. Tak mi napadla Sandy. Tá bola veľmi príjemne oblečená a povedala som si, že to by sa dalo vykúzliť aj z mojich vecí, čo mám doma. V minulosti som za ňu bola dokonca prezlečená aj v Paneláku, tak aj vlasy som si dokázala urobiť sama,“ prezradila pre topky.sk Vačková, ktorá si zábavný večer naplno užila. 

Zuzana Vačková vyzerala ako Sandy naozaj výborne.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková vyzerala ako Sandy naozaj výborne.  (Zdroj: facebook, Paramount Pictures)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu