Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Celeste Buckingham ukázala postavu v plavkách: Poriadne sťahovala bruško!

Celeste Buckingham sa svojim fanúšikom ukázala v plavkách. Zobraziť galériu (5)
Celeste Buckingham sa svojim fanúšikom ukázala v plavkách. (Zdroj: Facebook)

MIAMI - Dýchaj! Mladučká speváčka Celeste Buckingham (18) žne za veľkou mlákou čoraz väčšie úspechy. Najnovšie kvôli práci vycestovala na slnečné Miami, kde si pred náročným týždňom dopriala oddych na pláži. A práve tam vznikla fotka, ktorú si brunetka zavesila na sociálnu sieť. Zachytáva ju iba v bielych bikinách... a s poriadne stiahnutým bruchom.

Zatiaľ čo Slovensko naplno zasiahlo jesenné počasie a ortuť na teplomeroch ukazuje čím ďalej, tým nižšie teploty, speváčka Celeste Buckingham si vychutnáva teplé slnečné lúče. Na Facebooku sa totiž pochválila fotkou, ktorá ju zachytáva na pláži v americkom Miami.

Hoci sa umelkyňa za figúru rozhodne hanbiť nemusí, ona si to zrejme nemyslí. Podobne ako väčšine žien, evidentne aj jej spôsobuje vrásky na čele jedna z najproblematickejších častí tela. Pred objektív fotoaparátu sa totiž autorka hitu Run, Run, Run postavila s poriadne stiahnutým bruchom.

Tento neprehliadnuteľný detail si všimlo aj mnoho jej fanúšikov, čo dokazujú trefné komentáre pod fotkou. „Nesťahuj to brucho, aj tak všetci vidia, že máš špeky,“ žartoval jeden z priaznivcov. „Nehanbi sa, dýchaj,“ znela ďalšia reakcia. Speváčka by si však zo svojich kriviek rozhodne ťažkú hlavu nemala robiť, ľudia sa totiž zhodujú v jednom – je to kočka.

Celeste Buckingham sa fanúšikom na sociálnej sieti Facebook pochválila fotkou v plavkách.
Zobraziť galériu (5)
Celeste Buckingham sa fanúšikom na sociálnej sieti Facebook pochválila fotkou v plavkách.  (Zdroj: Facebook)

Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť, ako speváčka Celeste Buckingham v súkromí šokuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu