Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozchod Celeste Buckingham: Môže za to Harichova nevera s krásnou Laurou?!

Martin Harich mal vraj oči aj pre iné dievčatá, než bola jeho partnerka Celeste Buckingham. Zobraziť galériu (4)
Martin Harich mal vraj oči aj pre iné dievčatá, než bola jeho partnerka Celeste Buckingham.

BRATISLAVA - Bol neverný?! Martin Harich (18) tvrdí, že sa nevie spamätať z rozchodu s Celeste Buckingham (19). Kolegyňa zo SuperStar vraj bola jeho veľkou láskou. V okolí mladého speváka sa však povráva, že sa poza chrbát svojej partnerky stretával aj s niekým iným. V tejto súvislosti sa spomína hlavne meno krásnej blondínky Laury (17).

A je koniec! Martin Harich priznal svoj vzťah s Celeste Buckingham až po troch rokoch jeho trvania. Potom však stačilo už len pár mesiacov a prišiel rozchod. O ňom tiež prehovoril spevák, a to v čase, kedy je jeho expartnerka v zahraničí. Hudobník sa prezentoval v zmysle, že je z rozchodu smutný a nemôže na svoju veľkú lásku zabudnúť. 

Šepká sa však, že na stroskotaní lásky má práve Martin veľký podiel. Údajne nebol svojej partnerke úplne verný. V čase Celestiných zahraničných ciest do USA mal hľadať útechu u inej. „Už vtedy, keď v decembri priznal, že chodí s Celeste, sa mnohí čudovali. Stretával sa totiž aj s inou,” tvrdí náš zdroj. 

V tejto súvislosti sa vynára hlavne meno Laura, ktoré patrí talentovanej a krásnej blondínke. Jej identitu sme sa však rozhodli nezverejniť, keďže ešte nie je plnoletá. Podľa našich informácií sa dvojica spoznala vďaka hudbe. Sedemnásťročná dievčina totiž tiež spieva a spolu s Martinom už vystupovali pred divákmi aj so zamilovaným duetom V slepých uličkách. 

Laura sa na rôznych sociálnych sieťach chváli fotografiami so spevákom. Zábery nevyzerajú len kamarátsky. Navyše, v jej albumoch sa nachádzajú aj snímky, na ktorých zrejme práve ona zvečnila Haricha počas výletu s jeho rodinou v zahraničí. To svedčí o tom, že k sebe mali naozaj blízko. 

Topky.sk sa snažili skontaktovať s oboma aktérmi utajovaného romániku. Ani jeden z nich však nedvíhal telefón. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu