Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Telo markizáckej farmárky si užíva iný, doma ju čaká priateľ: Aha, čomu sa musí prizerať!

Veronika Pavlíková a Pavol Paco Styk spolu na farme laškujú. Jej priateľ Marcel (na foto vľavo) sa tomu musí nečinne prizerať. Zobraziť galériu (6)
Veronika Pavlíková a Pavol Paco Styk spolu na farme laškujú. Jej priateľ Marcel (na foto vľavo) sa tomu musí nečinne prizerať.

BRATISLAVA – Veronika Pavlíková (19) už od začiatku markizáckej šou tvrdí, že ju doma čaká priateľ. No aj napriek tomu sa do nej beznádejne zamiloval kolega zo statku Pavol Styk (20). Hoci mu najprv odolávala, každým dňom stráveným na statku má k nemu bližšie. Jeho prítomnosť vyhľadáva čoraz viac a nevyhýba sa ani vzájomným dotykom. Ich posledné laškovanie dokonca vyvrcholilo farmárkinou rozopnutou podprsenkou. Týmto hrátkam sa finalistkin oficiálny partner Marcel, ktorý ju doma čaká, môže len nečinne prizerať.

Markizácki farmári už viac ako tri mesiace zvádzajú tvrdý boj o výhru v súťaži mimo svojho domova. Bez rodiny a blízkych trávia dlhé týždne s tými istými osobami. Niet sa preto čomu čudovať, že medzi nimi vznikajú intrigy, nenávisť, či dokonca pevné kamarátstva a v neposlednom rade aj láska.

Veď z minulosti poznáme hneď niekoľko prípadov, kedy sa súťažiaci v reality šou do seba zamilovali. Spomeňme napríklad Adama Kováča a Luciu Frčkovú z druhej série televízneho projektu, či románik Andrey Járovej a Mikiho Ferleťáka z jednotky. Tentokrát to vyzerá tak, že si v aktuálnom ročníku k sebe našli cestu Veronika Pavlíková a Pavol Styk.

No zatiaľ čo Paco svoje city verejne priznáva, 19-ročná brunetka je v emočnom rozpoložení. Doma ju totiž čaká priateľ Marcel. Jej vzťah k nemu sa však počas pobytu na statku zmenil. „Už ani neviem, čo mám cítiť,“ priznala sa v jednej z videovizitiek.

Veronikine činy však hovoria úplne za všetko. Už od začiatku jej sympatický Oravčan nebol ľahostajný, každú noc sa k nemu v senníku túlila pod jednou perinou, či dokonca si dávali romantické masáže. No hoci aj mala výčitky svedomia, od Styka si aj napriek tomu nedržala odstup. Práve naopak – jeho spoločnosť vyhľadávala stále viac. Naposledy ich večné "naťahovačky" vyvrcholili aj Veronikinou rozopnutou podprsenkou, o čo sa postaral práve 20-ročný farmár. 

Napriek týmto okolnostiam je Pavlíkovej partner na jej strane. Pred časom nám totiž tvrdil, že svojej partnerke stále verí. „Veronika a Paco majú medzi sebou kamarátsky vzťah a nič medzi nimi nie je. Môj názor je na ňu rovnaký a verím jej,“ povedal pre topky.sk. Uvidíme, či svoj postoj po Veronikinom návrate zo statku neprehodnotí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu