Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Konflikt Vittekovej a Orviskej: Pobili sa na verejnosti?!

Alexandra Orviská a Patrícia Vitteková si vraj skočili do vlasov. Zobraziť galériu (5)
Alexandra Orviská a Patrícia Vitteková si vraj skočili do vlasov.

BRATISLAVA - Skočili si do vlasov! Začiatkom leta bol intenzívne na pretrase údajný milenecký románik Róberta Vitteka (31) a Alexandry Orviskej (30). Aféru spustili fotografie zachytávajúce ženatého futbalistu s jojkárskou redaktorkou v prítmí istanbulského hotela. Kauza po čase utíchla a manželia Vittekovci sa opäť prezentujú ako dokonalá rodinka. V sobotňajšej Smotánke však odznela prekvapujúca informácia. Útočníkova manželka vraj fyzicky napadla sokyňu, ktorá bola kedysi jej kamarátkou.

Z kamarátstva nenávisť! Takto výstižne by sa dal popísať vzťah Alexandry Orviskej a Patrície Vittekovej. Obe dámy si výborne rozumeli, až kým sa na verejnosti neobjavili informácie, že sa redaktorka v tajnosti stretáva s manželom bývalej speváčky. Nasledovali dni plné mlčania a všetci aktéri údajného mileneckého trojuholníka boli spočiatku skúpi na slovo. V súčasnosti je už táto kauza ako-tak vysvetlená. Manželia a jojkárka si žijú vlastnými životmi celkom pokojne. Ale len do chvíle, kým sa nestretnú zoči-voči.

V sobotňajšom vydaní markizáckej Smotánky sa totiž objavila informácia, že náhodné stretnutie Vittekovej a Orviskej skončilo poriadnym konfliktom. „Patrícia si to podľa našich informácií z dôveryhodného zdroja vybavila so ženou, ktorá jej chcela uchmatnúť manžela, údajne ručne-stručne. O vyjadrenie sme nikoho nežiadali, pretože zainteresovaní tento incident dôsledne zatĺkajú,” odznelo v spomínanej relácii.

Ako sa podarilo zistiť topkám, spomínanému konfliktu malo predchádzať to, že Orviská hodila cigaretový ohorok smerom k Vittkovej počas letného festivalu. Patríciu to poriadne naštvalo a do údajnej milenky svojho manžela sa vraj bez okolkov pustila. Situácia medzi spomínanými dámami bola vraj taká dusná, že ju musel upokojovať speváčkin brat.

Známa speváčka Patrícia Vitteková sa nedávno zahrala na svetoznámu hereckú hrdinku. Ak chcete vidieť, ako sexi vyzerala, pozrite si to na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu