Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vitteková vyšla s pravdou von: Aké tajomstvo sa jej darilo skrývať?

Patrícia Vitteková sa stala majiteľkou magazínu OK! Zobraziť galériu (22)
Patrícia Vitteková sa stala majiteľkou magazínu OK! (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Speváčka aj cukrárska dizajnérka! Takýmito odlišnými aktivitami sa zaoberá Patrícia Vitteková (33), manželka známeho futbalistu Róberta Vitteka (31). Ako však pred pár dňami vyšlo najavo, najnovšie sa z tmavovlásky stala aj novinárka. Všestranná podnikateľka totiž koncom novembra kúpila slovenskú verziu bulvárneho magazínu OK!, do ktorého sa chystá prispievať aj vlastnými článkami.

Párty, ako sa patrí! V jednom z podnikov v centre Bratislavy sa v piatok konala narodeninová oslava magazínu OK!. Podujatie si prišlo vychutnať mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. Nechýbala medzi nimi ani manželka futbalistu Róberta Vitteka. Patrícia napriek tomu, že na seba počas večera nepútala veľa pozornosti, zastávala veľmi dôležitú úlohu.

Prekvapením večera, ktoré sa organizátorom do poslednej chvíle darilo perfektne tajiť, totiž bola zaujímavá informácia. Známa tmavovláska sa koncom novembra stala novou majiteľkou slovenskej verzie tohto obľúbeného magazínu. Mamička dvoch detí sa tak okrem spevu a cukrárskeho dizajnu začala venovať aj novinárčeniu. „My sme toto všetko zbúchali za dva týždne. Som veľmi šťastná, že bývalý majiteľ prišiel za mnou a povedal, že nechce ten časopis, ktorý je preňho ako dieťa, dať hocikomu do rúk. Ja som veľmi rada, že týmto rukám, ktoré mám, nehovorí hocikto a hocičo,“ povedala tesne po odhalení svojej novej funkcie Vitteková.

Ako sama prezradila, k rozhodnutiu kúpiť bulvárny časopis prispelo viacero faktorov. „Je za tým strašne veľa vecí. V poslednom období najmä ľudia, ktorí mi písali na Facebooku. Ja som tam známa tým, že vždy som sa rozčuľovala, keď sa o niekom napísala nejaká nepravda. Najmä, ak som toho človeka poznala. Dokonca mi niekto napísal, že lepšie píšem ako spievam. Mala som veľa ohlasov, že im tie moje slohy chýbali v týchto ôsmich mesiacoch, kedy som sa trošku odmlčala,“ priblížila speváčka.

Keďže ponuku stať sa majiteľkou redakcie prijala pomerne rýchlo, nebola si celkom istá, či sa rozhodla správne. Chcela preto nejaké znamenie osudu. A ten jej ho podľa vlastných tvrdení dal. „Bola som na obrovskej lodi, kde bolo 5000 ľudí a ako prvá som zbadala rodinu veľrýb. Tak som si povedala, že to asi niečo znamená, pretože veľryby sa len tak neukazujú a ako rodinka už vôbec nie,” prezradila na záver všestranne zameraná podnikateľka, ktorá plánuje do magazínu prispievať aj vlastnými článkami. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Patríciou Vittekovou o kúpe časopisu.

Rozhovor s Patríciou Vittekovou o magazíne OK!

Sledujte TOPKY TV: Zábery z narodeninovej oslavy magazínu.

Narodeninová oslava magazínu OK!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu