Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nebezpečne sexi Slovenka Kocianová: Zvodná spredu aj zozadu!

Michaela Kocianová je vďaka sexi figúre vyhľadávanou modelkou. Zobraziť galériu (9)
Michaela Kocianová je vďaka sexi figúre vyhľadávanou modelkou.

BRATISLAVA - Slovenská modelka Michaela Kocianová (24) pôsobí aktuálne najmä v New Yorku. Už čoskoro ale navštívi Prahu, kde bude vyberať svoju nasledovníčku v rámci Schwarzkopf Elite Model Look 2013. Stačí sa pozrieť na jej sexi fotografie a je jasné, že mladé dievčatá sa od nej majú čo naučiť. Blondínka totiž dokáže očariť z každej strany.

Modelka Michaela Kocianová sa na rodnom Slovensku nezdržuje často. Momentálne je naplno vyťažená v New Yorku, kde fotí rôzne kampane. Od tých si však odskočí do Prahy, kde sa už 4. septembra uskutoční galavečer Schwarzkopf Elite Model Look 2013. „Michaela je ambasádorkou tohto projektu na Slovensku a zhostí sa aj úlohy poradkyne začínajúcich modeliek na prípravnom sústredení,” dozvedeli sme sa od modelingovej agentúry.

A je jasné, že blondínka má plno skúseností, o ktoré sa môže deliť. Stačí sa pozrieť na snímky, ktoré nafotila počas svojej kariéry a každý pochopí, prečo je vychytenou modelkou. Či sa postaví k objektívu spredu, zboku, či zozadu, je pastvou pre oči. Dôkazy nájdete v našej GALÉRII.

Ktovie, možno práve tento rok sa na súťaži krásnych tváričiek objaví nejaká, ktorá dosiahne podobné úspechy. Za tohtoročné finalistky najprestížnejšej modelingovej súťaže môžete hlasovať na stránke ženského magazínu FEMINITY.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu