Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Najhoršia FOTO krásnej Slovenky: Žiadny sexepíl a pokrútené nohy!

Michaela Kocianová je atraktívna žena. Pri pohľade na niektoré zábery však toto tvrdenie neplatí. Zobraziť galériu (7)
Michaela Kocianová je atraktívna žena. Pri pohľade na niektoré zábery však toto tvrdenie neplatí.

BRATISLAVA - Júj, to snáď ani nie je ona! Topmodelka Michaela Kocianová (24) je vďaka svojej práci ženou mnohých tvárí. Súčasťou jej profesie sú často nezvyčajné outfity či zaujímavá vizáž. Na sociálnej sieti sa však sexi blondínka najnovšie pochválila záberom, o ktorom sa rozhodne nedá tvrdiť, že jej to na ňom pristane. Pri pohľade na strapaté vlasy, minimum mejkapu a divnú pózu by ju totiž asi málokto nazýval kráskou.

Toto príliš nevyšlo! Michaela Kocianová vie, ako prekvapiť svojich priateľov na sociálnej sieti. Okrem záberov zo súkromia tam totiž zverejňuje aj fotografie z módnych editoriálov. Jednou takou sa pripomenula tiež pred pár dňami. Veľkú pochvalu ale za svoj výzor nezožala.

Na spomínanej snímke je totiž Michaela nalíčená len minimálne a aj jej vlasy vyzerajú byť upravené len tak ledabolo. Zvláštna je však tiež modelkina póza, pri ktorej má čudne vykrútené dolné končatiny. „Nohy ako paličky, tvárička nenajedená a topánočky ako z Disneylandu,” komentoval tento záber Kocianovej kamarát Bruno Ciberej.

Ktovie, ako bola so stylingom spokojná samotná Michaela. Tá moderátorovu poznámku komentovala úsmevom a slovami: „Čo narobíš.” Ako sa topmodelka na módnej fotografii páči vám?

Michaela Kocianová je zaujímavá a krásna žena. Pri pohľade na túto fotografiu by ale mnohí s týmto tvrdením nesúhlasili.
Zobraziť galériu (7)
Michaela Kocianová je zaujímavá a krásna žena. Pri pohľade na túto fotografiu by ale mnohí s týmto tvrdením nesúhlasili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu