Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Barbara Haščáková hazarduje so smrťou: Následky do konca života!

Barbara Haščáková takmer prišla o život a stále hazarduje so svojím zdravím. Zobraziť galériu (5)
Barbara Haščáková takmer prišla o život a stále hazarduje so svojím zdravím.

LOS ANGELES - Ďalšia rana! Barbara Haščáková (33) po smrti otca trpela najmä psychickými problémami. Minulý rok si však poležala v nemocnici aj z iných príčin. Dostala sa totiž do stavu ohrozenia života. No aj napriek tomu, že mohla zomrieť, v zdravotníckom zariadení vôbec nechcela zostať. Následky po zanedbanom zápale pankreasu si pritom ponesie až do konca života. Šokujúce je, že na pravidelné prehliadky vôbec nechodí.

Dožúrovala! Barbara Haščáková kedysi žila bohémskym životom. Stres, prebdené noci, nepravidelné stravovanie, cigarety a alkohol si však vybrali svoju daň. A poriadnu! 

Speváčku občas trápili bolesti, no nevenovala im pozornosť. Minulý rok však skolabovala. Príčinou bol zápal pankreasu, čo je stav, ktorý ohrozuje život. „Po infúziách som prestala mať bolesti, tak som sa pýtala domov. Mala som dohodnuté vystúpenia a nechcela som ich rušiť. Lekári o tom nechceli počuť, dookola mi opakovali, že môj stav je kritický a môžem aj zomrieť,” prezradila Barbara pre Plus 7 dní.

Jej odhodlanie odísť z nemocnice zarazil až brat. Nechal tmavovlásku previezť na psychiatriu, kde po pár hodinách súhlasila s liečbou a vrátila sa na gastroenterológiu. Hoci jej lekári pomohli, následky takéhoto ochorenia má človek na celý život. Musí brať lieky a obmedzovať sa v jedle a zlozvykoch. 

Napriek prežitému peklu však ani teraz Haščáková nechodí na pravidelné prehliadky. „Nemám na to. Na Slovensku sa hovorí, že je luxus byť chorý, no v Amerike je to ešte drsnejšie. Za týždeň hospitalizácie v nemocnici tu zaplatíte aj päťdesiattisíc dolárov. K lekárovi preto idem, až keď ma k tomu doženú veľké bolesti,“ zdôverila sa spomínanému týždenníku. Snáď ich vďaka prevencii nemáva príliš často...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu