Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jindřiška z Pelíšok je tehotná: Bábätko sa narodí už o mesiac!

Kristýna Fuitová Nováková sa už čoskoro stane druhýkrát mamou. Je v ôsmom mesiaci tehotenstva. Zobraziť galériu (5)
Kristýna Fuitová Nováková sa už čoskoro stane druhýkrát mamou. Je v ôsmom mesiaci tehotenstva. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Všetkých prekvapila! Kristýna Fuitová Nováková (30), známa predovšetkým z kultového filmu Pelíšky, sa na včerajšej predpremiére filmu Líbánky postarala o poriadny rozruch. V spoločnosti totiž predviedla tehotenské bruško. A o začiatočnom štádiu sa rozhodne hovoriť nedá – bábätko by sa malo narodiť už o mesiac.

Herečku Kristýnu Fuitovú, rodenú Novákovú, si všetci pamätajú predovšetkým ako filmovú dcéru Emílie Vášáryovej z českej komédie Pelíšky. Do úlohy Jindřišky ju obsadil režisér Jan Hřebejk, ktorý dal sympatickej umelkyni rolu aj vo svojom najnovšom počine s názvom Líbánky.

Novinka sa v týchto dňoch dostáva do kín a mladá herečka na včerajšej predpremiére všetkých riadne šokovala. V krátkych čiernych koktejlkách totiž predviedla poriadne veľké tehotenské bruško. „Som v ôsmom mesiaci,“ prezradila pre český portál Super.cz Kristýna.

Umelkyňa je vydatá za režiséra Jaroslava Fuita, s ktorým má triapolročnú dcérku Rozárku. Či k nej pribudne sestrička alebo braček, herečka neprezradila.

Sledujte video: Najlepšie scény z obľúbenej českej komédie Pelíšky.

Najlepšie hlášky z filmu Pelíšky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu