Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Marcin odhalil ťaživé tajomstvá: Depresie, závisť a Andy Kraus!

Peter Marcin sa rozrozprával aj o neľahkých obdobiach svojho života. Zobraziť galériu (5)
Peter Marcin sa rozrozprával aj o neľahkých obdobiach svojho života.

BRATISLAVA – V čase najväčšej slávy trpel! Meno Petra Marcina (47) bolo dlhé roky neodmysliteľne späté s Andym Krausom (46). Dvojica spolupracovala na viacerých projektoch, ktoré sa u divákov tešili veľkej obľube. Zhruba pred šiestimi rokmi sa však humoristi rozhádali a doteraz sa nestretli. Marcin ale najnovšie prekvapuje tvrdeniami , že zlých pracovných vzťahov mal okolo seba oveľa viac. Závisť a neprajnosť mu dokonca spôsobili vážne psychické problémy.

Mohol zle dopadnúť! Peter Marcin sa naposledy objavoval na obrazovkách verejnoprávnej televízie v sitkome Hlavne, že sa máme radi. Hoci si tento projekt našiel svojich divákov, s pracovnými úspechmi z minulosti sa to nedalo ani porovnať a predčasne skončil. Zabávač ale v otvorenom rozhovore pre týždenník Plus 7 dní prezradil, že aj napriek tomu mu je v súčasnosti lepšie než v časoch najväčšej slávy.

Marcin sa netají tým, že úspech a obľuba u televíznych divákov mala aj tienisté stránky. „Psychicky ma to vyčerpávalo, bolo to náročnejšie obdobie najmä pre vonkajšie tlaky. Závisť a neprajnosť som cítil na každom kroku,” prezradil pre aktuálne vydanie týždenníka zabávač. Niektorí kolegovia ho údajne pre jeho úspechy ani nezdravili. „Trošku som mal z toho depresie,” dodal.

V tom období trápila Petra nielen závisť zo strany jeho kolegov, ale aj problémy vo vzťahu k dlhoročnému parťákovi Krausovi. „Naše pracovné cesty sa rozišli. Susedov som už nechcel robiť, pretože keď som si obliekal kostým Stromokocúra, tak sa mi zježili chlpy aj na zadku. A Andy si tiež zvolil inú cestu, ale o tom, že ide robiť denný seriál do televízie Joj, som sa dozvedel až z médií,” prezradil dôvody sporov Marcin. Ako tiež dodal, odvtedy sa s autorom úspešného Paneláku nestretli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu