Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dominika Mirgová prekvapuje: Dieťa ako vianočný darček!

Dominika Mirgová so svojím snúbencom Petrom. Partneri by sa radi stali rodičmi. Zobraziť galériu (6)
Dominika Mirgová so svojím snúbencom Petrom. Partneri by sa radi stali rodičmi.

BRATISLAVA – Nezvyčajné! Speváčka Dominika Mirgová (22) sa netají tým, že túži po dieťatku. Toto želanie sa jej počas minuloročných Vianoc do určitej miery rozhodol splniť snúbenec Peter. Ten sympatickej plavovláske daroval pod stromček kočík s bábikou. Prekvapivé je, že zaľúbenci sa k hračke chvíľkami správajú skoro ako k živému bábätku.

Dominika Mirgová má za sebou pomerne úspešný rok. Okrem toho, že vydala nový album, darilo sa jej aj v súkromí. V máji tohto roka sa totiž zasnúbila s priateľom Petrom. Mladá dvojica neberie svoj vzťah na ľahkú váhu. Ako nám totiž speváčka prezradila, dokonca by už aj uvítali spoločného potomka.

„Milujem deti a vôbec sa toho nebojím, hoci by to prišlo aj zajtra. Na dieťa som pripravená už od čias SuperStar. Už ako pätnásťročná som žila úplne iný život,” komentovala v rozhovore pre topky.sk túto tému Dominika.

Ako sa zdá, so speváčkinou túžbou po dieťatku je vyrovnaný aj jej budúci manžel Peter. Keď sme sa totiž Mirgovej opýtali na jej najnetradičnejší darček, riadne nás prekvapila. „Minulý rok som od snúbenca dostala kočiar s bábikou. My si tak robíme srandu, sme obaja úplné deti. Ona s nami aj spáva. Sme úplní blázni,” uzavrela so smiechom Mirgová, ktorá bude najkrajšie sviatky roka tráviť so svojimi najbližšími. Ktovie, čo si pod stromčekom nájde tento rok...

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Dominikou Mirgovou.

Rozhovor s Dominikou Mirgovou o Vianociach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu