Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ó, môj bože, to je ale rozdiel! Slovenská moderátorka ukázala nenalíčenú tvár

Monika Bruteničová vyzerá bez mejkapu úplne inak než keď je nalíčená. Zobraziť galériu (5)
Monika Bruteničová vyzerá bez mejkapu úplne inak než keď je nalíčená.

BRATISLAVA - Mimo kamier úplne iná! Moderátorka jojkárskych Krimi novín Monika Bruteničová (33) si v súkromí očividne nepotrpí na to, aby vyzerala za každú cenu dokonalo. Podobne ako väčšina televíznych krások, aj ona je rada, ak si jej pleť od nánosov mejkapu oddýchne. Blondínka sa za svoju prirodzenú tvár vôbec nehanbí. Práve naopak, pýši sa ňou aj na sociálnej sieti.

Čarovnú moc šminiek a profesionálneho líčenia pozná hádam každá žena. Pár správnych ťahov štetcom, zakrytie nedostatkov či zvýraznené oči dokážu aj zo šedej myšky vykúzliť hotovú krásavicu. Svoje o tom vedia aj dámy pôsobiace v televíznej brandži, pre ktoré je na obrazovkách charakteristická dokonalosť.

Keď však zo známych tvárí mejkap opadne, moderátorky a herečky sa menia na obyčajné ženy. Príkladom môže byť jojkárka Monika Bruteničová. Blondínka sa v spoločnosti síce objavuje vždy pekne upravená, no pri športe musí aj ona odhaliť svoju prirodzenú vizáž. V tomto prípade však bezchybnosť nie je namieste, veď cvičenie s hordami líčidiel je viac než nepríjemné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu