Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rozruch na súde s Mojsejovou: Versače po nej hulákal na chodbe!

Nora Mojsejová sa snažila Versačeho ignorovať. Zameral sa preto na jej právničku. Zobraziť galériu (10)
Nora Mojsejová sa snažila Versačeho ignorovať. Zameral sa preto na jej právničku.

KOŠICE - Krik a osočovanie! Na Okresnom súde Košice I. bolo v stredu poriadne rušno. Nora Mojsejová (54) prišla na pojednávanie, ktoré sa týkalo údajného nadmerného odpočítavania daní. Do budovy sa však dostavil aj bývalý účastník šou Mojsejovci Versače spolu so svojimi dvanástimi priateľmi a rodinnými príslušníkmi. Hoci tam v podstate nemal čo hľadať, prišiel až z Nitry, aby podnikateľke vynadal.

Versače a Nora Mojsejová spolu vedú spor. V stredu sa však v Košiciach prejednávala úplne iná vec. Napriek tomu tam svojrázny Nitran nechýbal, i keď prípad s ním nemá žiaden súvis. Účastník Mojsejovcov si chcel s podnikateľkou a bývalou kamarátkou slovne vybaviť účty.

Predmetom jeho sťažností bolo to, že tmavovláska vraj nechodí na pojednávania, v ktorých ju žiada o vrátenie peňazí, čo mu je údajne dlžná. „Prišli sme sem, aby sme jej povedali, že sa zámerne vyhýba súdu. Prišla moja mama, dôchodcovia a ďalší ľudia, ktorým dlží peniaze. Ja som len za súdny poplatok zaplatil viac ako 16 tisíc eur a ona súd ignoruje. Nebola ani na poslednom vytýčenom pojednávaní, vraj zo zdravotných dôvodov, ale už o 2 dni natáčala v istej nemenovanej televízii,“ vyjadril sa Versače pred Noriným príchodom do súdnej siene a hneď ju označil za podvodníčku.

Samotná Mojsejová v sprievode svojej advokátky na útoky nereagovala. Hoci Nitran zvyšoval hlas a divoko gestikuloval, ona sa usmievala a tvrdila, že sťažovateľ nemá pravdu. „Prišla sem celá perepúť a tvrdia, že mi požičali peniaze. Ale to nie je pravda. Oni požičali peniaze jemu a ja sa k tomu nemienim vyjadrovať, kým prebieha vyšetrovanie, aby som neovplyvňovala svedkov, ako to robí on. Neustále ma prenasleduje,” povedala nám.

Aj tvrdenie o vyhýbaní sa pojednávaniam označila tmavovláska za klamlivé. „Ja na súdy chodím a na základe dnešných skutočností, čo sa stalo na súde, podám naňho žalobu. Len si ešte musím overiť, čo o mne verejne narozprával,” rozhodla sa Nora.

Versace a skupina Nitrančanov potom spoločne išli i na verejné zasadanie súdu. To však bolo po necelých 20 minútach odročené, pretože sa opakovane nedostavila kľúčová svedkyňa z dôvodu choroby. Súd kvôli opätovnej absencii vydal uznesenie, v ktorom svedkyni obmedzuje osobnú slobodu a na septembrové pojednávanie môže byť predvedená políciou. V tomto spore  podnikateľku prokurátor žaluje za to, že vraj ešte v roku 2008 si uplatnila nadmerný odpočet DPH v sume viac ako 950.000 Slovenských korún (32.900 eur), pričom nedošlo k zdaniteľnému plneniu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu