Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tehotná Hilmerová v nemocnici: Rizikové oddelenie!

Monika Hilmerová sa pýšila rastúcim bruškom aj v seriáli Búrlivé víno (vľavo). V piatok dopoludnia sme ju stretli v petržalskej pôrodnici. Zobraziť galériu (6)
Monika Hilmerová sa pýšila rastúcim bruškom aj v seriáli Búrlivé víno (vľavo). V piatok dopoludnia sme ju stretli v petržalskej pôrodnici.

BRATISLAVA – Blíži sa to! Tehuľku Moniku Hilmerovú (38), ktorú poznajú televízni diváci napríklad aj z markizáckeho seriálu Búrlivé víno, sme v piatok ráno stretli v jednej z bratislavských pôrodníc. Pohľad na herečkine veľké bruško navodzoval dojem, že k príchodu jej druhého bábätka na svet dôjde už každú chvíľu. Blondínka však na oddelenie rizikovej gravidity zavítala vraj len v rámci bežných vyšetrení.

Nechce nič zanedbať! Monika Hilmerová sa každým dňom stane už dvojnásobnou mamičkou. Hoci herečka dátum pôrodu tají, niet pochýb o tom, že sa k veľkej udalosti stavia zodpovedne. V piatok dopoludnia sme ju totiž stretli v petržalskej pôrodnici.

Monika zavítala na jedno z nemocničných oddelení, a tak by sa mohlo zdať, že dôvodom je hospitalizácia. Blondínka nám však prezradila, že pôrod sa v jej prípade zatiaľ nekoná. „Bola som na bežných pravidelných vyšetreniach. Zatiaľ rodiť nejdem,“ reagovala herečka, ktorá nosí pod srdcom chlapčeka. Spoločne s partnerom Jarom Bekrom plánujú dať dieťatku meno Leonard. Spoločne už majú dcérku Zaru.

Hilmerová nie je jedinou tvárou markizáckeho seriálu Búrlivé víno, ktorá má plnú hlavu mamičkovských povinností.  Koncom apríla priviedla na svet svoje prvé dieťatko aj jej kolegyňa Alena Ďuranová. Tá sa spoločne s priateľom Michalom raduje z dcérky, ktorej dali meno Ema.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu