Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Horváthová v strachu z rakoviny: Zanedbala som to!

Kveta Horváthová zanedbala zdravotné prehliadky. Zobraziť galériu (10)
Kveta Horváthová zanedbala zdravotné prehliadky.

BRATISLAVA - Ďalšia podpora! Už piaty rok budú na Slovensku pochodovať tisícky ľudí, aby upozornili na problém rakoviny prsníka. Spolu s nimi však budú kráčať v dave aj známe tváre. Najnovšie sa k nim pridá aj Kveta Horváthová (36). Moderátorka nám prezradila, že má strach z chorôb. A v poslednej dobe bohužiaľ preventívne prehliadky zanedbala.

Ďalšia, ktorá bojuje proti rakovine! Do tohtoročného pochodu známej kozmetickej firmy sa ako nová tvár zapojí 15. júna aj Kveta Horváthová. „Páči sa mi táto myšlienka, je fajn, že sa rozpráva o tejto téme,” povedala nám moderátorka o projekte.

Ako sme zistili, blondínka sa našťastie vo svojom okolí s rakovinovým ochorením nestretla. Uvedomuje si však, že zasiahnuť to môže hocikoho. „Silnou motiváciou k tomuto pochodu a k tomu, aby som dbala o svoje zdravie, je moja dcéra. Chcem ju vidieť maturovať, vydávať sa, chcem pomáhať s vnúčatami,” povedala nám markizáčka.

Preto sa snaží chodiť aj na preventívne prehliadky. „Nemám strach z lekárov, ale z chorôb, takže k tomu lekárovi zájdem,” prezradila. No priznala nám, že v poslednej dobe v tomto ohľade vôbec nebola dôsledná a už dlhšie sa u svojej doktorky neukázala. „Zanedbala som to a podcenila. Ale keď ma zavolali na pochod, hneď som sa objednala aj na vyšetrenie,” zverila sa nám blondínka. Snáď si vypočuje dobré správy. 

Sledujte TopkyTV: Kveta Horváthová o pochode proti rakovine.

Horváthová pochod

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu