Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Karin Haydu ničí škandál život: Prehovorila o svojom trápení!

Karin Haydu v čase prevalenia kauzy s médiami nechcela komunikovať. Dnes však pre topky.sk o celej veci po prvýkrát prehovorila. Zobraziť galériu (5)
Karin Haydu v čase prevalenia kauzy s médiami nechcela komunikovať. Dnes však pre topky.sk o celej veci po prvýkrát prehovorila. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Konečne prehovorila! Pred necelými dvoma mesiacmi otriasali slovenským šoubiznisom informácie, že polícia obvinila herečku Karin Haydu (36) z poisťovacieho podvodu. V tom čase sa brunetka k celej veci nechcela vyjadrovať. Dnes však názor zmenila. Pre topky.sk po prvýkrát priblížila, ako vidí celú kauzu ona.

Koncom marca tohto roku médiami rezonovala informácia, že Karin Haydu obvinila polícia z poisťovacieho podvodu. Spolu s ňou aj ďalších 14 ľudí. Hlavou organizovanej skupiny mal byť herečkin expartner Martin Rác, ktorý už dva roky sedí vo väzení. Brunetka v čase svojho obvinenia odmietala o kauze komunikovať. Nie som si vedomá spáchania žiadneho trestného činu. Až do ukončenia vyšetrovania sa k predmetnej veci nebudem vyjadrovať,“ povedala nám vtedy.

No dnes, po necelých dvoch mesiacoch od prevalenia kauzy, sa Karin Haydu rozhodla prehovoriť. Pre topky.sk prvýkrát otvorene povedala, ako jej incident ničí život. „Je to veľký pocit krivdy. Snáď najhoršia je na tom tá bezmocnosť, že jedného dňa príde obvinenie a vy ste v tom nevinne. No musíte sa začať brániť, obhajovať,“ povedala Bratislavčanka.

„Mám 36 rokov, celý život žijem čestne, nikdy som neurobila a ani nespáchala žiadny trestný čin. Odmalička sa venujem herectvu, študujem školy, vychovávam dieťa. Od Vaneskinho roka a pol som slobodná matka. Vždy som si dokázala peniaze zarobiť sama. Nikdy som nebola závislá ani na partnerovi, ani na manželovi. A už vôbec som nebola nútená páchať nejaké zločiny,“ zaráža brunetka svojou otvorenosťou.

Najviac herečku mrzí fakt, že jedným nedokázaným obvinením sa mohol zmeniť pohľad na ňu u mnohých ľudí. „Najhoršie je, že po toľkých rokoch príde takáto rana, obvinenie a zároveň pošpinenie mena,“ uzavrela tému Haydu, ktorá zároveň dúfa, že sa všetko vysvetlí a jej povesť sa očistí.

Sledujte TOPKY TV: Pozrite si rozhovor s Karin Haydu o najťažšom období jej života.

Karin Haydu o kauze

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu