Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trápenie Karin Haydu sa nekončí: Priprav sa na smrť!

Karin Haydu sa musí zmieriť s tým, že tvorcovia zakomponovali do deja rakovinu pre jej postavu. Zobraziť galériu (5)
Karin Haydu sa musí zmieriť s tým, že tvorcovia zakomponovali do deja rakovinu pre jej postavu.

BRATISLAVA - Jedna rana za druhou! Herečka Karin Haydu (35) prežíva momentálne dosť nešťastné obdobie. Po problémoch v súkromí, ku ktorým sa najnovšie pridalo aj obvinenie z poistného podvodu, sa to nevyvíja ružovo ani v pracovnej oblasti. Tvorcovia markizáckeho seriálu Búrlivé víno pripravili jej postave smrteľnú chorobu - rakovinu.

Dosť bolo radosti! Karin Haydu má v slovenských seriáloch povesť mrchy a intrigánky. Nečudo, že keď sa ju tvorcovia Búrlivého vína rozhodli obsadiť do úlohy lekárky Alice Kováčovej, mala herečka veľkú radosť. „Konečne budem mať pozitívnu postavu, tešila sa brunetka, ktorá sa už pre divákov stala neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného programu z vinárskeho prostredia.

Radosť herečky ale netrvala dlho. „Prvá séria je už pochopiteľne nakrútená. Karin, teda Alica, dostane rakovinu, dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia. Či bude jej osud spečatený smrťou, ukáže čas.

Informácie o ďalšom vývoji deja okolo Karin sme sa snažili zistiť aj v Markíze. „Postava Alice je v súčasnosti v seriáli jednou z kľúčových. Ako sa bude ďalej jeho dej vyvíjať, uvidia diváci na televíznych obrazovkách Markízy, reagovala vyhýbavo Ivana Pôbišová z PR oddelenia. 

V súvislosti s neľahkým osudom lekárky sme sa spojili aj so samotnou herečkou.  „Postava Alice bola od začiatku písaná s jasným tragickým osudom. Príbeh bol napísaný už pred niekoľkými mesiacmi, nakrútený začiatkom roka a dejová línia dodržaná do bodky. Bohužiaľ, tak, ako v živote, tak aj vo filmoch a seriáloch majú herecké postavy daný svoj osud a môžu trpieť chorobami alebo umierať,” povedala nám Karin, ktorá zároveň poprela, že by medzi jej účinkovaním a súkromím mala byť nejaká súvislosť. 

Ťažké časy v živote Karin Haydu nastali v júni 2011, keď polícia posadila za mreže jej dnes už expriateľa Martina Ráca. Odlúčenie a neľahká situácia mali za následok, že sa dvojica v októbri minulého roka rozišla.  Koncom marca zasiahla brunetku ďalšia životná rana, keď bola spoločne s ďalšími 14 ľuďmi obvinená z poistného podvodu. Tento prípad ešte stále nie je uzatvorený. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu