Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najkrajšia Slovenka ohúrila Rakúšanov: Zhrabla za to slušné prachy!

Kristína Krajčírová ani nerátala s tým, že Rakúšania jej venujú taký veľký priestor. Zobraziť galériu (10)
Kristína Krajčírová ani nerátala s tým, že Rakúšania jej venujú taký veľký priestor.

BRATISLAVA - Stále žiadaná! Kristína Krajčírová (21) musela nedávno odovzdať titul Miss Slovensko do rúk svojej nasledovníčky Karolíny Chomistekovej (19). Kariéru však už má slušne naštartovanú. A ako vidno, nestratí sa ani vo svete. Nedávno si ju napríklad vyhliadol rakúsky obchodný dom, ktorý si ju zvolil za svoju tvár. A nebolo to, samozrejme, zadarmo.

Má čím zaujať! Kristína Krajčírová sa ani po skončení svojho kraľovania nemusí báť zabudnutia. So svojou vysokou postavou a 116-centimetrovými nohami má totiž blondínka pozornosť zaručenú. Pre modeling je ako stvorená.

Všimli si ju dokonca už aj v zahraničí. Koncom leta sme napríklad informovali, že v Rakúsku predvádzala sexi bielizeň. A v tej istej krajine nedávno získala ďalší kšeft - no oveľa viditeľnejší. Slovenská kráska sa totiž v nadživotnej veľkosti usmieva na všetkých návštevníkov istého nákupného centra neďaleko Viedne. No nielen z nich. Jej podobizeň zdobí aj bilbordy v interiéri a tiež informačné letáky.

Zaujímavé je, že pri samotnom fotení netušila, že rozmer plagátu na obchodnom centre bude obrovský. „Prekvapilo ma, že je to také veľké. Nevedela som, že to takto použijú. Ale potešilo ma to, samozrejme,” povedala nám najkrajšia Slovenka roku 2012. Okrem toho, že ju každý vidí, môže mať Krajčírová dobrý pocit aj zo sumičky, ktorú pózovaním získala. Podľa našich informácií za túto kampaň zarobila okolo 2000 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu