Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Járová kráľovnou súťaže krásy: Týmto telom ohúrila celý svet!

Andrea Járová uspela vo svetovej súťaži aj vďaka svojej dokonalej postavičke. Zobraziť galériu (8)
Andrea Járová uspela vo svetovej súťaži aj vďaka svojej dokonalej postavičke.

BUKUREŠŤ - Je z nej kráľovná! Andrea Járová (29) sa v týchto dňoch raduje z mimoriadneho úspechu. V sobotu večer totiž zažiarila na svetovej súťaži krásy, ktorá sa konala v Rumunsku. Domov si tak okrem množstva zážitkov priniesla aj titul Miss World Bikini Model 2013. Pri pohľade na jej dokonalé krivky niet pochýb, že ho získala oprávnene.

Slovenky sú krásne ženy! Túto vetu najnovšie potvrdila aj bývalá playmate Andrea Járová. Rodáčka z Bratislavy totiž svojimi dokonalými krivkami ohúrila porotcov medzinárodnej súťaže, ktorá sa konala v Rumunsku. Blondínka vďaka schudnutej a vypracovanej postavičke tromfla krásky z rôznych kútov sveta.

Andrea má z víťazstva pochopiteľne veľkú radosť. „Boli to dve súťaže, Miss World Bikini a Miss Europe Tourism. Zúčastnilo sa ich 31 finalistiek. Mňa oslovila agentúra, aby som reprezentovala Slovensko,” povedala nám k tomu šarmantná blondínka, ktorá zastupovala konkrétne Bratislavu.

Samotnú blondínku úspech v silnej konkurencii potešil. „Víťazstvo som vôbec nečakala. Mala som svoju favoritku a preto som bola veľmi prekvapená a šťastná, keď povedali moje meno,” dodala Járová. „Po finále sme všetci patrične oslavovali, no zaspala som asi okolo jednej ráno. Celý týždeň bol veľmi náročný, preto som takpovediac odpadla do postele,” uzavrela s úsmevom sexi kráska.

Reprezentantkou Slovenska ako celej krajiny bola Nikol Herzinger. Okrem oboch slečien sa súťaže zúčastnila aj playmate Zuzana Plačková, ktorá bola súčasťou poroty. V roku 2008 si totiž odtiaľ priniesla titul Miss Sexy Look.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu