Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dogabaná Čobejová v sukni po babičke: Miška, si to vôbec ty?!

Michaelu Čobejovú takto doriadenú často nevidíme. Zobraziť galériu (15)
Michaelu Čobejovú takto doriadenú často nevidíme. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nevkusná sukňa, výrazné okuliare a topánky ako po starej mame! Na prvý pohľad by ste známu herečku Michaelu Čobejovú (42) ani nespoznali. Takto dogabaná sa pred pár dňami objavila v redakcii internetového portálu topky.sk. Miška, čo sa to s tebou deje?!

Akoby to ani nebola ona! Michaela Čobejová na seba v poslednej dobe pútala pozornosť najmä vďaka čoraz mladistvejšiemu výzoru. Blond vlasy, trendové oblečenie a bezchybná pleť - to všetko sa spájalo s jej menom. Pred pár dňami však svojím vzhľadom doslova šokovala!

Mamička dvoch detí sa totiž navliekla do nie príliš peknej ružovej sukne, na nohy si dala staré topánky a celý outfit zaklincovala obrovskou retro kabelkou. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že sa blondínka hrabala v skrini starej mamy, no nie je to celkom tak. Fotka totiž vznikla počas nakrúcania sitkomu V háji, v ktorom Čobejová stvárňuje zakomplexovanú redaktorku Evu.

V spomínanom outfite sa objaví v úvodnej epizóde s názvom Bulvár. Nedalo nám preto neopýtať sa, kde k týmto veciam prišla. „Oblečenie si kupujem s veľkou radosťou v sekáči v sekcii vintage. Myslím si, že intelektuálke Eve sa neskutočne hodia,” povedala nám so smiechom herečka.

V seriáli bohatom na humorné situácie sa okrem nej objaví aj Ľuboš Kostelný ako fotograf Miško. Kolega Richard Stanke zas stvárni šéfredaktora Romana. Nenechajte si preto ujsť prvý diel zábavného sitkomu V háji, ktorý štartuje už zajtra. Premiérovú časť si môžete pozrieť o 9:00 ráno na internetovom portáli topky.sk.

Sledujte TELKÁČ TV: Už teraz vám prinášame malú ochutnávku sitkomu V háji. Tešiť sa naň môžete od zajtra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu