Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trápenie exmarkizáka Karáska: Po exekúcii ďalšia rana... rozvod!

Ľubomír Karásek musí po finančných problémoch čeliť komplikáciám aj v súkromí. Zobraziť galériu (3)
Ľubomír Karásek musí po finančných problémoch čeliť komplikáciám aj v súkromí.

BRATISLAVA – Jeden problém za druhým! Bývalému markizákovi Ľubomírovi Karáskovi (54) sa smola akosi lepí na päty. Zlomovým okamihom v jeho živote bola desivá autonehoda vo februári 2005, po ktorej sa exmoderátor musel nanovo učiť čítať, písať, aj rozprávať. To však neboli jediné komplikácie, ktoré niekdajšiu tvár spravodajstva postihli. V uplynulých rokoch sa totiž dostal do vážnych finančných ťažkostí. No a najnovšie sa v súvislosti s jeho manželstvom skloňuje slovo rozvod.

Ľubomír Karásek kedysi patril k hlavným hviezdam televízie Markíza. Zhruba pred ôsmimi rokmi prekonal vážnu nehodu, z ktorej sa dlho spamätával. Hoci sa bývalému moderátorovi napokon podarilo ako-tak zaradiť späť do bežného života, nedá sa povedať, že by si nažíval harmonicky a spokojne.

Hlavným dôvodom Karáskovho trápenia boli finančné problémy. Exmoderátor totiž nezvládal splácať hypotéku, a tak ochotne prijal ponuku svojho vtedajšieho chlebodarcu Pavla Ruska. Bývalý šéf Markízy banku vyplatil a rodina mu mala svoj dlh splatiť v priebehu desiatich až pätnástich rokov. Svoj dom kvôli záruke prepísali práve na Ruska, čo sa časom ukázala ako osudná chyba. Bývalý minister hospodárstva si totiž narobil miliónové dlhy, pre ktoré teraz jeho majetok exekuujú. O dom, v ktorom Karáskova rodina žije, zatiaľ v dražbe neprejavil nikto záujem. „Nič sa nedeje. Čaká sa, ako sa rozhodne banka,“ povedala na margo toho exmoderátorova žena Lucia pre týždenník Plus 7 dní.

Hoci by sa mohlo zdať, že tieto problémy rodinu zomknú, opak je pravdou. Podľa informácií spomínaného časopisu sa u Karáskovcov schyľuje k rozvodu. „Je to naša súkromná vec, náš rodinný život,“ nevyvrátila dohady o krachujúcom vzťahu manželka bývalej markizáckej hviezdy.

O čosi zhovorčivejšia však bola Karáskova svokra Erika, ktorá s rodinou žije v spoločnom dome. Tá sa netajila tým, že svojmu zaťovi nevie prísť na meno. „Nemám na neho telefónne číslo, nekomunikujem s ním. Nemám dôvod. Som z neho v sústavnom strese. Toľko vecí som za neho musela poplatiť. Myslím, že chlapi takéto veci nerobia,“ poznamenala v rozhovore pre Plus 7 dní staršia pani. Na otázku týkajúcu sa rozvodu svojej dcéry reagovala stroho a zároveň výstižne. „Už pred siedmimi rokmi bolo neskoro,“ poznamenala svokra. Ľubomír Karásek je už raz rozvedený. S bývalou manželkou Danielou má syna Tomáša a dcéru Zuzanu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu