Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Judínyová ako zo žurnálu: Do Markízy v topánočkách za 1500 eur!

Erika Judínyová je štýlová vždy a všade. Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová je štýlová vždy a všade.

BRATISLAVA - Erika Judínyová je známa tým, že si na módu naozaj potrpí. Dokonca aj na zablatenú markizácku Farmu sa pred pár mesiacmi vydala oblečená do luxusných kúskov. A tak niet divu, že do práce chodí nahodená aj vtedy, keď práve nejde na obraz. Najnovšie si po Záhorskej Bystrici vykračovala v čižmičkách za 1500 eur.

Potrpí si na kvalitu a luxus! Erika Judínyová svoju obľubu v módnych kúskoch nezaprie. Moderátorka markizáckej Smotánky má na sebe často oblečenie či obuv svetových značiek, ktoré sú samozrejme hriešne drahé.

Vidno to na mnohých spoločenských akciách. Treba ale podotknúť, že rovnako nahodená chodí blondínka aj v súkromí. Alebo počas bežného pracovného dňa. Uplynulý týždeň sa nám podarilo Eriku zachytiť v Záhorskej Bystrici a opäť zaujala.

Hoci jej oblečenie vyzeralo hlavne pohodlne, štýlové čižmičky na nohách už boli z iného súdku. Už na prvý pohľad išlo o luxusnú obuv. Katalógová cena za biele topánočky s kožušinkou je vo výške neuveriteľných 1500 eur. Podľa našich zistení ide o darček od jej partnera Štefana Skrúcaného.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu