Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škandál na letisku: Pilota Vratka Rohoňa z Ine Kafe musela vyviesť polícia aj ochranka!

Vratko Rohoň, ktorý sa živí aj ako pilot, musel byť z lietadla vyvedený ochrankou. Zobraziť galériu (6)
Vratko Rohoň, ktorý sa živí aj ako pilot, musel byť z lietadla vyvedený ochrankou. (Zdroj: Milan Krupčík)

BRATISLAVA – To sa často nevidí! V stredu sa na bratislavskom letisku odohral incident, ktorý zalarmoval ochranku a aj zložky Ministerstva vnútra SR. Dôvodom bol cestujúci a zároveň spevák Vratko Rohoň (38) z kapely Ine Kafe. Ten sa dostal do konfliktu s letuškou. Podľa očitých svedkov sa interpret správal nevhodne a hrubo. Rolu v jeho správaní vraj zohral alkohol.

Opäť strhol na seba pozornosť! Takto pred rokom rezonovala v médiách informácia o tom, ako Vratko Rohoň kopol počas vystúpenia fanúšičku do hlavy. Najnovšie sa jeho meno spája s ďalším incidentom. Došlo k nemu v stredu na bratislavskom letisku.

Podľa očitých svedkov sa spevák správal nevhodne. „Videl som ho opitého nielen na letisku, ale neskôr aj v lietadle. Bol drzý k posádke, nadával a nerešpektoval pokyny personálu. Vykrikoval, že on je pilot a predsa pozná, ako to chodí. Následne bol kapitánom označený za rizikového cestujúceho a musela zasahovať polícia. Muži zákona ho vyviedli. Let bol samozrejme omeškaný. Myslím si, že pán Rohoň by sa mal ako pilot reprezentujúci značku istej leteckej spoločnosti slušnejšie správať. Veď je aj verejne známou osobou,“ napísal do našej redakcie čitateľ, ktorý celú kauzu videl.

Informácie o konflikte sme si preverovali aj na letisku Milana Rastislava Štefánika. „Na základe rozhodnutia kapitána lietadla došlo k vylúčeniu cestujúceho z prepravy na linke z Bratislavy do Londýna. Letecká spoločnosť si vyžiadala asistenciu bezpečnostných zložiek letiska, ako aj zložiek MV SR pôsobiacich na letisku pri vystupovaní cestujúceho z predmetného lietadla,“ reagovala hovorkyňa letiska Dana Madunická.

V súvislosti so vzniknutou kauzou sme oslovili aj samotného speváka. Ten tvrdí, že on je tým, komu bolo uškodené. „Nastúpili sme s kapelou do lietadla a ja som chcel ísť na toaletu. Napriek tomu, že boli vstupné dvere stále otvorené, letuška mi to neumožnila. Keď som sa jej spýtal, prečo nemôžem ísť na WC, odpovedala ´lebo´. Tento prístup sa mi ako zákazníkovi nepáčil. Otvoril som si dvere na toaletu a išiel. Ona s tým mala problém. Keď som sa išiel posadiť na miesto, ukázal som jej vztýčený prostredník. Ona to nahlásila kapitánovi a ten to označil za výtržníctvo. Potom mňa a aj kapelu vyviedla ochranka. Na druhý deň sme leteli z Viedne inou spoločnosťou a už bolo všetko v poriadku,“ priblížil nám svoj pohľad na vec Rohoň.

Keď sme sa hudobníka zo skupiny Ine Kafe spýtali, či pred odletom pil alkohol, reagoval: „To nikto nedokázal. Nejavili sme také známky. Človek musí piť tekutiny, aby prežil.“ Ktovie, akého vysokého veku sa chcel v spomínaný večer interpret dožiť... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu