Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Haasová z jojkárského Paneláku čaká bábätko: Tehotenstvo plné obáv!

Zuzana Haasová a jej partner Martin sú v radostnom očakávaní. Herečka sa na nedávnom odovzdávaní hudobných cien Slávik zabávala už s dieťatkom v brušku. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Haasová a jej partner Martin sú v radostnom očakávaní. Herečka sa na nedávnom odovzdávaní hudobných cien Slávik zabávala už s dieťatkom v brušku.

BRATISLAVA – Zmiešané pocity! Zuzana Haasová (31), ktorá účinkuje v jojkárskom seriáli Panelák, nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Radosť z tehotenstva je však u herečky sprevádzaná vážnymi obavami. Kvôli zdravotnému stavu má pred sebou náročné obdobie.

Herečka Zuzana Haasová sa už dlhšiu dobu netají tým, že by svojej dcérke Romanke, ktorú má z prvého manželstva, rada dopriala súrodenca. Keďže má ale blondínka od svojich siedmich rokov cukrovku, naplniť túto túžbu pre ňu nebolo vôbec jednoduché. Napriek tomu sa jej to však podarilo. Herečka je momentálne v treťom mesiaci tehotenstva a zo svojho partnera Martina Kostku už čoskoro urobí hrdého otecka. O radostnej novinke informoval týždenník Šarm.

Pre Zuzanu ide o vytúžené a starostlivo naplánované bábätko. „Cítim sa veľmi dobre práve preto, že tehotenstvo bolo a muselo byť prísne plánované, lebo som diabetička. 24 hodín denne som formou pumpy na inzulíne,“ povedala pre topky.sk blondínka. Tá si vraj musela celý rok počkať na to, kým sa jej ustáli hladina cukru v krvi. Haasovú však čaká neľahké obdobie. Kvôli chorobe mala totiž problematické už prvé tehotenstvo a rovnako opatrná bude musieť byť aj teraz. Zuzana sa ale na celú vec díva pozitívne a verí, že všetko dobre dopadne. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu