Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hriešnica z markizáckej šou: Nevera v priamom prenose, tajná svadba a teraz... ROZVOD po 2 rokoch?!

Lucia Frčková po rokoch radikálne zmenila imidž a niekoľkokrát aj partnera. Zobraziť galériu (5)
Lucia Frčková po rokoch radikálne zmenila imidž a niekoľkokrát aj partnera. (Zdroj: Facebook L.F.)

BANSKÁ BYSTRICA - Zase s iným! Luciu Frčkovú (31) si Slováci pamätajú vďaka markizáckej Farme. Tam bojovala o finančnú výhru a zaľúbila sa do súpera Adama Kováča (27). S ním priamo na televíznych obrazovkách podviedla svojho partnera Jozefa. Ten jej však neskôr odpustil a fešanda sa k nemu vrátila. Dokonca sa za neho aj vydala. Ako sa však zdá, po dvoch rokoch je opäť koniec. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že niekdajšia statkárka má druhého.

Lucia Frčková sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej reality šou Farma. Projekt síce nevyhrala, no získala veľkú lásku. Bezhlavo sa tam zamilovala do mladšieho kolegu Adama Kováča. Pred zrakmi celého Slovenska s ním podviedla svojho partnera a otca detí Jozefa. 


Prvé FOTO milencov z Farmy: Lucia odkopla kvôli Adamovi muža, čo on na to?!


Všetko nasvedčovalo tomu, že dvojica spolu zostane azda naveky. Veď zamilovanejšieho páru v okolí snáď ani nebolo. Mladý Bratislavčan sa dokonca zoznámil s Luciinými deťmi a spolu pôsobili ako šťastná mladá rodinka. Románik však vydržal len niečo vyše 5 mesiacov a potom prišiel koniec.


Farmárka Frčková odkopla Adama: Po 5 mesiacoch koniec lovestory!


Zaujímavosťou však je, že aj napriek všetkým týmto okolnostiam stál celý ten čas pri Banskobystričanke jej Jozef. Po ukončení vzťahu s Kováčom si Frčková podľa jej vlastných slov uvedomila, čo je pre ňu najlepšie. A tak sa vrátila k bývalému. „Všímam si, že on je asi jediný človek, ktorý pri mne stál v dobrom aj v zlom,“ povedala nám v tom čase farmárka, ktorá si svojho ex zakrátko dokonca v tajnosti aj zobrala. 


Nový život farmárky Frčkovej: Neuveríte, ale tajne sa vydala!


No aj tejto zdanlivo šťastnej lovestory však už po krátkych dvoch rokoch podľa našich informácií odzvonilo. Dopočuli sme sa, že farmárka so svojím Jojom už nežije. Aktuálne si už vraj užíva v náručí úplne iného muža. Napokon o tom svedčia aj komentáre na blondínkinom profile na Facebooku. Srdiečka a pusinky si vymieňa s akýmsi Marekom, ktorého dokonca označila spojením „môj muž”. 

Kontaktovali sme v tejto súvislosti aj samotnú Luciu, nech nám prezradí, čo je na tom pravdy. Na naše telefonáty ani SMS správy však doposiaľ neodpovedala. Žeby platilo staré známe Kto mlčí, ten svedčí? Nechajme sa teda prekvapiť, či ide zase len o akýsi tmavovláskin výstrelok alebo konečne našla toho pravého. A ktovie, ak nevyjde ani tento románik, možno sa opäť vráti k svojmu bývalému. No len či si uňho svoje „druhé šance“ už nevyčerpala...

Viac o téme: Lucia Frčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu