Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hriešnica z markizáckej Farmy: Utajený rozvod a hneď svadba aj dieťa s iným!

Lucia Frčková má vraj nového partnera a čaká s ním dieťa. Zobraziť galériu (4)
Lucia Frčková má vraj nového partnera a čaká s ním dieťa. (Zdroj: Facebook L.F.)

BANSKÁ BYSTRICA - Opäť zamilovaná! Farmárka Lucia Frčková (31) sa do povedomia Slovákov dostala v šou Farma aj vďaka romániku s kolegom Adamom Kováčom (27). Po krachu tohto vzťahu sa však vrátila k bývalému, ktorého si napokon pred dvomi rokmi aj vzala. No idylka nevydržala dlho. S otcom svojich dvoch detí sa podľa našich informácií rozviedla a šťastie našla v náručí iného muža - Mareka. Toho si vraj dokonca už plánuje v novembri vziať aj za muža. Navyše, pod srdcom má podľa nášho zdroja nosiť aj ich spoločné dieťa.

Lucia Frčková sa „preslávila“ účinkovaním v markizáckej reality šou Farma. Tam okrem bojovania o rozprávkovú výhru stihla uloviť aj kolegu Adama Kováča. Ich románik mal však jeden veľký háčik – Banskobystričanku doma čakali dve deti a životný partner Jozef.


Prvé FOTO milencov z Farmy: Lucia odkopla kvôli Adamovi muža, čo on na to?!

Farmárka Frčková odkopla Adama: Po 5 mesiacoch koniec lovestory! 


Ten po boku svojej milovanej verne stál aj napriek verejnému potupeniu. A po krachu farmárskej romance s Frčkovou nielen, že vzťah obnovil, ale dokonca spečatil manželským sľubom. No nebolo to naveky... Ako sme vás totiž pred dvomi mesiacmi na Topkách informovali, dopočuli sme sa, že Lucia so svojím Jojom už nejaký čas nežije.


Hriešnica z markizáckej šou: Nevera v priamom prenose, tajná svadba a teraz... ROZVOD po 2 rokoch?!


Aktuálne si vraj užíva v náručí úplne iného muža. Svedčia o tom zamilované komentáre na Facebooku, ktoré si vymieňa s akýmsi Marekom. A najnovšie nám túto informáciu potvrdili hneď viaceré zdroje z okolia Frčkovej. Podľa nich tvorí pár s boháčom menom Marek, s ktorým plánuje aj spoločnú budúcnosť. 

V týchto chvíľach exfarmárka údajne rieši posledné detaily ich novembrovej svadby. To znamená, že rozvod predchádzajúceho zväzku má už za sebou.

Blížiaci sa sobáš môže signalizovať aj Luciin zmenený status na sociálnej sieti, kde priznala, že je zasnúbená. Rovnako sa mala pochváliť aj aktuálnym tehotenstvom. Šťastnú novinu o požehnanom stave už ale zverejnila len pre svojich priateľov

Snažili sme sa v tejto súvislosti spojiť aj so samotnou Luciou Frčkovou, no rovnako, ako keď sme ju kontaktovali v súvislosti s rozvodom, ani tentokrát na naše otázky nijako nereagovala. Správu si síce prečítala, no ponechala ju bez komentára. 

Lucia Frčková si na Facebook zavesila aj fotku s prsteňom, ktorý pôsobí ako zásnubný.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Frčková si na Facebook zavesila aj fotku s prsteňom, ktorý pôsobí ako zásnubný.  (Zdroj: Facebook L.F.)

Viac o téme: FarmaLucia Frčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu