Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kmotríková mrzutá a bez mejkapu: Adriana, takúto ťa nepoznáme!

Adrianu Kmotríkovú poznáme ako dokonale upravenú a usmiatu dámu. Aj ona však má občas zlý deň. Zobraziť galériu (7)
Adrianu Kmotríkovú poznáme ako dokonale upravenú a usmiatu dámu. Aj ona však má občas zlý deň.

BRATISLAVA – Žiadne šminky, žiaden úsmev! Takto nejako vyzerá zlý deň v podaní moderátorky Adriany Kmotríkovej (42), ktorú sme začiatkom týždňa stretli na bratislavskej Kolibe. Keďže býva plavovláska z jojkárskeho spravodajstva vždy dokonale upravená a dobre naladená, mrzutým výrazom nás veru prekvapila. Na jej nálade sa zrejme odrazilo škaredé a chladné počasie.

Adriana Kmotríková patrí k ľuďom, ktorí úsmevmi nikdy nešetria. Často to potvrdzuje napríklad na televíznej obrazovke alebo aj vtedy, keď sa objaví na spoločenských akciách. Tí, ktorí sa niekedy stretli s moderátorkou aj osobne, sa tiež zhodujú v tom, že blondínka je veľmi príjemná žena. Aj ona však očividne máva dni, kedy sa jej smiať vôbec nechce.

Jeden taký mala Kmotríková začiatkom tohto týždňa. Zrejme ju hnevalo dlhodobo zlé a chladné počasie, ktoré jej ako osobe narodenej v znamení leva rozhodne nie je pochuti. Dojem mrzutosti umocňoval aj fakt, že Adriana v ten deň stavila na prirodzenú vizáž.

Treba ale poznamenať, že vyraziť si do ulíc bez mejkapu si môže dovoliť len máloktorá žena. Adriana s tým ale nemá problém. Napriek tomu, že sa už radí k štyridsiatničkám, vek na jej pleti stopy nezanechal. Blondínka sa totiž o svoju tvár dôkladne stará a zrejme si potrpí aj na kvalitné krémy. To je recept na krásu, ktorý by si mala osvojiť každá žena.

Hoci je Adriana Kmotríková usmievavá žena, aj ona má občas zlý deň. Náladu jej zrejme pokazilo počasie.
Zobraziť galériu (7)
Hoci je Adriana Kmotríková usmievavá žena, aj ona má občas zlý deň. Náladu jej zrejme pokazilo počasie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu