Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prvá superstar Koščová má na Vianoce plný dom: Len tak sa váľame

Katka Koščová s manželom Michalom Pivovarom Zobraziť galériu (6)
Katka Koščová s manželom Michalom Pivovarom (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Katka Koščová trávi Štedrý večer doma s celou rodinou. "Keďže bývame v dome, máme najviac miesta a býva nás hádam aj 14, ak teda prídu všetci pozvaní. Nesmierne sa vždy na to teším, lebo čím viac ľudí, tým viac srandy. Akurát potrebujeme väčšie hrnce," povedala v rozhovore.

Speváčka, ktorej sa už o necelý mesiac narodí prvé dieťatko, sa pri príprave domácnosti a upratovaní pred sviatkami, spolieha na manžela. "Podarilo sa mi ešte napiecť perníčky, spraviť karamelové guľky a zemiakový šalát. Ten robievam pre celú rodinu už niekoľko rokov. Mamka varí kapustnicu, môj muž vypráža ryby... Stromček zdobíme spoločne a darčeky sme nakupovali priebežne počas posledných mesiacov, takže sme vlastne pripravení," opísala s nadšením situáciu v rodine pred najkrajšími sviatkami roka.

Ich dom sa podľa jej slov stal sviatočnou zastávkou pre mnohých ľudí, ktorých majú radi, a nesmiernu radosť im robí, že sa u nich okrem rodiny stretávajú aj kamaráti. "Púšťame si koledy, hráme hry, jeme koláče alebo sa len tak váľame, hlavne, že spolu," opísala, ako trávia sviatočné dni. K tým však neodmysliteľne patria aj vianočné filmy a rozprávky. Katka s manželom síce doma nemajú televízor, no miesto neho už päť rokov používajú projektor a domáce kino. "Púšťame si DVD-čka. Máme nakúpené aj Tri oriešky pre Popolušku, S tebou mě baví svět, Sám doma alebo Love Actually - to je jeden z mojich najobľúbenejších vianočných filmov posledných rokov, ten si určite pustíme," prezradila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu