Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Malachovskej tohtoročné Vianoce: Iveta pripravuje poslednú vôľu!

Iveta Malachovská (s dcérou Kristínou) na Vianoce ponúka rodine zákusok s názvom Posledná vôľa. Zobraziť galériu (5)
Iveta Malachovská (s dcérou Kristínou) na Vianoce ponúka rodine zákusok s názvom Posledná vôľa. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Vianoce sú nielen obdobím pokoja a mieru, ale aj časom, kedy sa celá rodina stretne pri jednom stole. V kruhu najbližších strávi najkrajšie sviatky v roku aj moderátorka Iveta Malachovská (47). Tá si spolu s manželom Martinom a dcérkou Kristínou každoročne potrpí na tradície. Dokonca si vymyslela aj jednu vlastnú - moderátorka ponúka svoju poslednú vôľu.

Vianoce sa už nezadržateľne blížia a podobne ako u väčšiny Slovákov, aj v rodine Ivety Malachovskej prípravy na najkrajšie sviatky roka pomaly vrcholia. Ako sa nám podarilo zistiť, obdobie pokoja a mieru bude moderátorka tráviť v kruhu najbližšej rodiny. „Je to čas, kedy sme všetci v Bratislave, stretávame sa raz u mojej mamy, raz u mamičky môjho manžela. Prejedáme sa presne ako ostatní a veľmi sa tešíme, že sme spolu. Vraciame sa ku chvíľam, ktoré nám za rok uplynuli a spomíname na ľudí, ktorí už pri nás nie sú,“ prezradila pre topky.sk tmavovláska.

Známa moderátorka rozhodne nepatrí k ľuďom, ktorí by si kupovanie darčekov nechávali na poslednú chvíľu. „Myslím racionálne a niekedy už v októbri mám kúpené všetky vianočné darčeky. Pretože čím viac ste pod tlakom, tak kúpite veci, ktoré už nespĺňajú vašu predstavu. V septembri by ste to nekúpili, ale keď ste nervózna, tak to kúpite. Ja sa môžem pochváliť, že mám všetky darčeky pre všetkých už kúpené,“ povedala mama dospelej dcéry Kristíny.

Rodinka si počas Vianoc potrpí aj na tradície, ktoré každý rok dodržiava. „Zbožňujem to, že dávam pod každý tanier šošovicu a drobné, pretože každému prajem toľko peňazí, koľko je šošovice. My máme klasické Vianoce, ako sa tu v hlavnom meste dlhé roky robili. To znamená: kapustnica, majonézový šalát, vyprážaný kapor. Neprepracoval sa k nám žiadny žralok ani losos. Ani nič podobné. Nič, čo by nebolo typické pre tento kraj. Samozrejme, patria k tomu orechovníky a medovníky,“ porozprávala nám moderátorka.

No manželka operného speváka Martina Malachovského sladkým dobrotám počas sviatkov veľmi neholduje. Má však zaujímavý zvyk – rodine núka svoju poslednú vôľu. „Robíme taký zákusok, ktorý sa volá Posledná vôľa. On sa preto tak volá, pretože po tom všetkom, čo zjete do deviatej večer, tak musíte mať naozaj veľkú vôľu, aby ste si dali tento zákusok, ktorý sa skladá z piškót, pudingu, ovocia a šľahačky,“ prezradila na záver moderátorka.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Ivetou Malachovskou o Vianociach.

Rozhovor s Ivetou Malachovskou o Vianociach

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu