Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozboril brutálne pribral: Vilo, čo sa s tebou preboha stalo?!

Vilo Rozboril v priebehu pár mesiacov viditeľne pribral. Zobraziť galériu (10)
Vilo Rozboril v priebehu pár mesiacov viditeľne pribral.

BRATISLAVA – Zväčšil sa! Všetko nasvedčuje tomu, že Vilovi Rozborilovi (46) v poslednej dobe akosi zachutilo jesť. Moderátor relácie Modré z neba totiž v priebehu pár mesiacov viditeľne pribral. Prezrádza ho aj dvojitá brada, ktorú donedávna vôbec nemal. Markizák sa preto netají tým, že teraz príde na rad drezúra.

Vypapal sa! Vilo Rozboril nikdy nepatril k ľuďom, ktorí by mali problém s hmotnosťou. Pri pohľade na moderátorovu aktuálnu fotografiu je však viditeľné, že ak si svoju váhu prestane strážiť, toto tvrdenie už v jeho prípade nebude vôbec pravdivé. Obľúbený markizák sa totiž v poslednej dobe výrazne zaoblil.

„Odteraz diéta,“ napísal výstižne pod svoj najnovší záber Rozboril, ktorému sa rastúca druhá brada pochopiteľne vôbec nepozdáva. „Pardón, ešte sa navečeriam, až potom diéta,“ dodal s úsmevom. V súvislosti s týmto odkazom sme sa usilovali s moderátorom spojiť. Chceli sme vedieť, koľko kíl v poslednej dobe pribral a tiež aj to, či sa už pustil do ich zhadzovania. Na naše otázky však neodpovedal.

Rozboril pôsbí na obrazovkách Markízy už dlhé roky. Pohľad na zábery, ktoré vznikli v počiatkoch jeho televíznej kariéry je skutočne zaujímavý. Vilo mal totiž o desiatky kíl menej a vyzeral ako také chlapča.

Vtipná momentka: Takto vyzeral Vilo Rozboril koncom 90-tych rokov, keď v Markíze ešte len začínal.
Zobraziť galériu (10)
Vtipná momentka: Takto vyzeral Vilo Rozboril koncom 90-tych rokov, keď v Markíze ešte len začínal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu