Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Parišková trojnásobnou mamou: Chlapec dostal hebrejské meno!

Aneta Sedlmair-Parišková má s manželom Markom syna Gabriela. Teraz im pribudol Nathan. Zobraziť galériu (6)
Aneta Sedlmair-Parišková má s manželom Markom syna Gabriela. Teraz im pribudol Nathan. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Aneta Sedlmair-Parišková (39) dnes priviedla na svet svojho tretieho syna. Blondínka rodila rovnako ako pri prvých dvoch potomkoch cisárskym rezom. Dôvodom bolo, že otehotnela len pol roka po predchádzajúcej gravidite, a tak bol jej požehnaný stav označovaný za rizikový. Jojkárka spoločne s manželom Markom dali chlapčekovi meno hebrejského pôvodu Nathan.

Aneta Sedlmair-Parišková priviedla chlapčeka na svet dnes popoludní v jednej z bratislavských nemocníc.Keďže jej tretie tehotenstvo označili lekári za rizikové, blondínka rodila cisárskym rezom. „Malý Nathan je vďakabohu v poriadku. Má 49 cm a 3 550 g. A zdá sa, že aj ja som v poriadku :-)“ napísala nám v esemeske krátko po pôrode čerstvá mamička. Svojmu tretiemu synovi dala meno hebrejského pôvodu s významom dar alebo Boh dal.

Otcom dieťatka je jej manžel Mark Sedlmair. Moderátorka sa za Kanaďana vydala vlani v júni v Bratislave, o niekoľko týždňov neskôr priviedla na svet syna Gabriela. Z prvého manželstva s podnikateľom Davidom Dočekalom má štvorročného syna Daniela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu