Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Müllerova dcéra šokuje: Kráska s perami ako kačička!

Ema Müllerová si zrejme nechala zväčšiť pery. Zobraziť galériu (10)
Ema Müllerová si zrejme nechala zväčšiť pery.

BRATISLAVA - Trochu to prehnala! Ema Müllerová (18) sa už nejaký ten rok živí modelingom. Jej kariéra odštartovala v roku 2008, keď za zúčastnila súťaže budúcich modeliek. Dcéra známeho speváka vtedy bodovala hlavne peknou tváričkou. Tá však už teraz vyzerá trochu inak. Podľa našich informácií si totiž blondínka nechala vylepšiť pery.

Na začiatku svojej kariéry zaujala Ema Müllerová hlavne nevinným výzorom. Využil to aj návrhár Marcel Holubec, ktorý ju pred rokom na svojej prehliadke štylizoval do úlohy lolitky. Podstatný bol v tomto prípade kontrast medzi anjelskou tváričkou a sexi oblečením.

Teraz však už mladá modelka až tak detsky nevyzerá. Podľa našich informácií si totiž dala zväčšiť pery, hoci už predtým ich mala pekné a plné. Dôkazom stôp po práci lekára môžu byť aj fotografie, ktoré si Ema v poslednej dobe zavesila na sociálnu sieť.

Topky.sk sa snažili od dcéry Richarda Müllera zistiť, či zákrok absolvovala kvôli profesii modelky alebo išlo čisto o jej súkromnú túžbu mať väčšie pery. Blondínka však mala vypnutý telefón. Podarilo sa nám ale spojiť s jej mamou. „To vôbec nie je pravda. Teraz som za ňou bola v Paríži a nemá nič spravené. Ona tie plné pery zdedila po mne. Je možné, že ich mala ešte nejako zvýraznené,” povedala nám moderátorka Soňa Müllerová. Čo si myslíte vy?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu