Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Twiinske Veronike narástli prsia: Môžu za to nové silikóny?!

Veronikine (vľavo) vnady vyzerajú oproti minulosti viditeľne väčšie. Tromfla aj sestru Danielu. Zobraziť galériu (9)
Veronikine (vľavo) vnady vyzerajú oproti minulosti viditeľne väčšie. Tromfla aj sestru Danielu.

BRATISLAVA - Čo sa zmenilo?! Daniela a Veronika Nízlové (26) sú dvojičky a málokto ich od seba rozozná. Na nedávnej akcii však úplne rovnako nevyzerali. Takmer pred 6 rokmi spolu absolvovali identickú operáciu na zväčšenie poprsia, no zdá sa, akoby v súčasnosti jedna z nich ohurovala objemnejšími prednosťami. Zisťovali sme preto, či si speváčka opäť ľahla pod nôž.

Kde ich vzala?! Sestry Nízlové okrem svojho spevu zaujali v minulosti aj spoločnou plastickou operáciou. V roku 2007 si totiž obe nechali upraviť vnady. „V žiadnom prípade sme nechceli mať veľké prsia,” povedali vtedy po zákroku pre médiá. Ako tiež prezradili, z nuliek prešli na dvojky.

Na nedávnej spoločenskej akcii to však vyzeralo trochu inak. Veronikin hrudník pôsobil, akoby opäť prešiel rukami chirurga. Zväčšené vnady boli o to nápadnejšie, že pri porovnaní s Danielinými jasne víťazili. „Určite si ich dala znovu upraviť,šepkali si hostia na spomínanom podujatí. Nečudo, že ich takéto myšlienky napadali. Veď v minulosti si sestry ľahli pod nôž práve z Veronikinej iniciatívy.

Zisťovali sme preto, či si Twiinska nechala opäť zväčšiť objem vnád. „Vôbec nie. Boli sme na operácii len v roku 2007,” povedala nám speváčka. Prsia, ktoré sa jej ale rysovali pod tričkom, vôbec nevyzerali ako dvojky. „To bolo kvalitnou podprsenkou. Nič iné v tom nie je,” ohradila sa hnedovláska. Zdá sa, že vyčarovanie takéhoto dekoltu je v dnešnej dobe celkom ľahké.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu