Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Neskutočné! Tekelyová (56) vyzerá rovnako ako jej dcéra (33)!

Dámy Tekelyové vyzerajú skôr ako sestry, než mama s dcérou. Zobraziť galériu (18)
Dámy Tekelyové vyzerajú skôr ako sestry, než mama s dcérou.

BRATISLAVA – Večne mladá! Pri pohľade na bývalú hlásateľku Emmu Tekelyovú (56) zbledne závisťou snáď každá žena. Päťdesiatnička totiž vyzerá fantasticky - už pár rokov sa zdá, že vôbec nestarne. Navyše, vedľa svojej dcéry Emy (33) pôsobí skôr ako jej sestra, než o dvadsaťtri rokov staršia mama.

Nevidno rozdiel! Emma Tekelyová sa netají tým, že na mladistvom výzore poctivo pracuje. Okrem toho, že si udržiava štíhlu postavu, nezanedbáva ani svoju tvár. Tajomstvom jej úspechu je tvárová gymnastika, ktorú blondínka vrelo odporúča každej žene. Vďaka tomuto receptu totiž po boku svojej dcéry vyzerá ako jej rovesníčka.

Spomínane dámy sme v pondelok stretli v jednom z bratislavských hotelov. Bývalá hlásateľka tam totiž krstila ďalšiu svoju knihu a taktiež set venovaný gymnastike svalov na tvári. „Nie je mojou túžbou vyzerať na dvadsať, ale chcem sa cítiť vo svojej koži dobre. Toto moje posolstvo rozdávam ženám a najradšej svojim rovesníčkam,“ poznamenala pri tej príležitosti Tekelyová. „U nás na Slovensku sa zaužívalo, že žena je mladá len do tridsiatky. Potom každú chytá panika a robí psie kusy,“ dodala udržiavaná blondínka.

Emmu prišla na krst podporiť nielen jej dcéra, ale aj kolegyňa Soňa Müllerová. Tá zrejme doma v kúpeľni taktiež praktizuje špeciálne cviky na tvár. Len málokto by totiž uveril, že aj ona sa už nedávno zaradila k päťdesiatničkám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu