Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po Mokrom zmena v počasí: Z Iľka urobili bratislavského seladóna!

Seriózny Zobraziť galériu (7)
Seriózny "kravaťák" Jozef Iľko sa v závere týždňa mení na šviháka s rozopnutou košeľou a šatkou.

BRATISLAVA - To sú zmeny! V závere minulého týždňa sa vo večernej Predpovedi počasia po prvý raz predviedol Dr. Jozef Iľko (73), ktorý na tomto poste vystriedal Juraja Mokrého (35). V zabávačovom podaní boli víkendové meteorologické správy naozaj nevšedné a ležérne. Jeho starší kolega je naopak odborník naslovovzatý, no predsa len aj v jeho prípade došlo k istému uvoľneniu. Pred kamery totiž predstupuje s úplne iným stylingom než počas týždňa v Teleráne.

Prekvapenie! Nedávno sa v Markíze udialo pár personálnych zmien. Jednou z nich je aj výmena na poste moderátora víkendovej relácie o počasí. Namiesto uleteného Juraja Mokrého oboznamuje Slovákov s predpoveďou Jozef Iľko.

Mnohí ľudia uvítali, že po novom má tento spravodajský formát na starosti odborník. Mohlo sa teda zdať, že s pánom doktorom sa počasie stane výsostne seriózne. Čo sa v informačnej rovine samozrejme aj potvrdilo. Napriek tomu si však tvorcovia isté uvoľnenie neodpustili.

Uznávaný špecialista sa už roky objavuje na obrazovkách v dôstojnom oblečení, v rámci ktorého nechýba perfektne uviazaná kravata. Od piatku do nedele však prichádza k zmene. Stylisti sa totiž rozhodli vzhľad doktora Iľka spraviť trochu menej prísnym. A tak mu rozopli košeľu a namiesto viazanky mu okolo krku dali seladónsku šatku. „Styling pána Iľka bol v piatok a cez víkend v relácii Počasie prispôsobený tak, aby pôsobil na jednej strane profesionálne a na druhej strane jemne ležérne, t.j. víkendovo,” povedala nám hovorkyňa Oľga Dúbravská. Páči sa vám táto zmena?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu