Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok v Markíze: Hovorkyňa Dúbravská po 13 rokoch končí!

Oľga Dúbravská sa dnes lúči s Markízou, zajtra je jej posledný pracovný deň. Zobraziť galériu (4)
Oľga Dúbravská sa dnes lúči s Markízou, zajtra je jej posledný pracovný deň.

BRATISLAVA - Nečakané prekvapenie! V Markíze sa v poslednej dobe udialo viacero personálnych zmien, niektoré boli aj nedobrovoľné. Najnovšie však na vlastnú žiadosť odchádza tvár, ktorá dlhé roky televíziu v podstate mediálne reprezentovala. Hovorkyňa Oľga Dúbravská (41) končí od zajtra v Záhorskej Bystrici.

Rozhodla sa odísť! V televízii Markíza v týchto dňoch dochádza k personálnej zmene, ktorá je pre verejnosť úplne nečakaná. Na poste hovorkyne totiž končí k 31. januáru Oľga Dúbravská, ktorá túto funkciu vykonávala od júla 2007.

V poslednej dobe sa v Záhorskej Bystrici triasli stoličky pod viacerými ľuďmi, zo spravodajstva bol napríklad vyhodený Karol Farkašovský. Na rozdiel od neho je však Dúbravskej koniec dobrovoľný. „Odchádza na vlastnú žiadosť,” tvrdí náš zdroj.

Topky.sk oslovili aj samotnú hovorkyňu. „V Markíze som prežila takmer 13 rokov, a aj keď mám na túto televíziu len tie najlepšie spomienky, rozhodla som sa pre zmenu. Už teraz sa veľmi teším na nové pracovné výzvy,” povedala nám Dúbravská, ktorá sa ale najprv chystá oddychovať v Thajsku a potom niekde na lyžovačke.

Oľga Dúbravská začínala v žlto-modrej televízii ako externistka, ktorá do Televíznych novín prinášala správy z Banskej Bystrice a okolia. Internou zamestnankyňou sa stala v januári 2002, v hlavnom meste sa potom venovala témam zo zdravotníctva. Na post hovorkyne zasadla 1. júla 2007. Celkovo bola s Markízou spätá skoro 13 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu