Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slovenská miss vo svete: Staré plavky, zlá šerpa!

Martina Grešová v plavkách z kolekcie z roku 2009. Na jej šerpe navyše svieti zlé písmeno - republiK namiesto Zobraziť galériu (11)
Martina Grešová v plavkách z kolekcie z roku 2009. Na jej šerpe navyše svieti zlé písmeno - republiK namiesto "C".

MUNTINLUPA CITY - Bojuje o ďalšiu korunku! Prvá vicemiss Universe SR 2012 Martina Grešová (25) sa momentálne nachádza na Filipínach, kde sa o dva týždne bude konať voľba Miss Earth 2012. Finalistky sa už predstavili aj novinárom, pred ktorých predstúpili v plavkách. Tie, ktoré mala na sebe Slovenka, sú síce sexi, no nie úplne nové. V rovnakých sa totiž promenádovali dievčatá pred tromi rokmi počas Miss Universe SR 2009. Navyše, organizátori svetovej súťaže dali našej blondínke šerpu so zlým nápisom.

Bude mať úspech? Martina Grešová momentálne bojuje o uznanie slovenskej krásy na Filipínach. Riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová je presvedčená, že jej zverenkyňa má šancu na úspech. „Ambície máme tie najvyššie. Bolo by vynikajúce, keby sa dostala do Top 10. Myslím, že minimálne Top 15 by mohla dať,” povedala nám tmavovláska. 

Martinin štart ale nezačal práve najlepšie. Pred novinárov totiž predstúpila so šerpou, na ktorej je chyba. Namiesto C v slove ‚republic‛ na nej svieti K. „Je to chyba organizátorov, už to riešime,” prezradila nám Lakatošová. 

Niektorí Slováci si však určite všimnú aj ďalšiu chybičku krásy. A tou sú staré plavky. Vo veľmi podobných totiž v roku 2009 vyhrala korunku krásy Denisa Mendrejová. „Áno, sú z tej kolekcie. Vybrali sme ich, pretože v nich vyzerá fantasticky a vo svete ešte neboli,” okomentovala to Silvia Lakatošová. Treba ale naozaj priznať, že Martina v tomto modeli vyzerala skutočne sexi. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu